Рецепти mya.com.ua
Помідори в яблучному соку на зиму
Помідори в яблучному соку на зиму — відмінна закуска і частування до святкового столу. Втім і сімейна вечеря стане ще смачніше з такими овочами. опис приготування: Для консервування смачних помідорів на зиму можна використовувати навіть яблучний сік. Помідори в яблучному соку — це ароматна і с...
Салат з папороті
Салат з папороті — простий у приготуванні салат, поширений в корейської кухні, а також на Сахаліні. розповідаю, як приготувати салат з папороті. опис приготування: Простий рецепт салату з папороті: 1. Солоний папороть необхідно замочити у воді на 3 годину, потім воду злити, замочити ще на годи...
Пиріг рибний з сайра
Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді. опис приготування: Як відомо, в процесі термічної обробки продукти втрачають свої корисні речовини, але з сайра все і...
Рибні голубці
Традиційні голубці готують з м'ясним наповнювачем (яловичина, свинина, курка, індичка). А сьогодні спробуйте зробити незвичайні, але не менш смачні. розповім, як приготувати рибні голубці. опис приготування: Для приготування голубців можна використовувати свіжу рибу або консервовану. Підійде ч...
Яблучні «пуфики»
Не знаю, що зробити на гаряче? Тоді рекомендую спробувати рецепт приготування риби в сирі з дивно простим і смачним соусом. Досить швидке блюдо і дуже апетитне. опис приготування: Це досить простий рецепт риби в сирі, який стане відмінним варіантом для корисного обіду або вечері. Подавати блюд...
Сацебелі з томатної пасти
Геть магазинні соуси, адже немає нічого смачнішого соусу, зробленого своїми руками, особливо якщо це ароматний і неймовірно смачний сацебелі родом з Грузії, давайте приготуємо його сьогодні. опис приготування: Я завжди була шанувальником грузинської кухні, тому що тільки в ній можна знайти так...
Помідори «Армянчікі»
Щоб приготувати помідори "; Армянчікі" варто зупинитися на невеликих, щільних плодах. Вони найкраще тримають форму, тим самим передаючи відмінний смак заготовки. опис приготування: Готова заготовка повинна мати кислувато-солоний смак з вираженим запахом зелені. При зберіганні в холодильнику ар...
Рибні «їжачки» з рисом
Зовсім прості в приготуванні, ситні і корисні рибні "; їжачки" з рисом. Спробуйте приготувати для сімейної вечері. Це чудова ідея не тільки для дорослих, але і для дітей. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Ці "; їжачки" гарні як в теплому вигляді, так і в холодному. Їх можна приготувати...
Рулетики з баклажанів з горіхами
Напевно, у кожної господині є свій фірмовий рецепт рулетиків з баклажанів. Чого тільки в них не загортають - морква, сир, сир, зелень, помідори! - але я найбільше люблю такі рулетики з горіхами. Спробуйте! опис приготування: У цій страві є щось невловимо східне, кавказьке, літнє, його смак я ч...
Святковий салат «їжак в тумані»
Салат Їжачок в тумані — смачний і простий у приготуванні салат з куркою і ананасами по фото рецептом. опис приготування: Спробуйте приготувати цей чудовий салат! Їжачок особливо сподобається маленьким гостям. сир твердих сортів— 150 грам волоський горіх— 100 грам яйце— 4 штуки часник— 2 зубч...
Салат царський з червоною ікрою
Була я якось в гостях у маминої подруги, і там спробувала це диво. Поспішаю і вам розповісти, як приготувати салат царський з червоною ікрою. смачно, ніжно, ситно — і до чого ж розкішно виглядає! опис приготування: До вашої уваги — простий, смачний і незвичайний рецепт приготування салату царс...
Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи
ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята! опис приготування: Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту га...
Простий салат з рибних консервів
Рибні консерви дозволяють значно скоротити час приготування і спростити процес. Салат виходить досить смачним і ситним. обов'язково спробуйте! опис приготування: Приготувати простий салат з рибних консервів можна як в якості доповнення, так і як самостійне блюдо. Рецепт простий і якщо підготув...
Пісні оладки
пісні оладки, приготовані на воді, виходять дуже тонкими і легкими. Воду можна брати як звичайну, так і мінеральну. Ці оладки добре подавати з пісним яблучним джемом. опис приготування: приготування: Змішати борошно з розпушувачем (або негашеним содою) в мисці. Перемішати воду з лимонним соком...
Салат з хурмою і горіхами
Смачний салат з фрукта хурми з додаванням волоських горіхів опис приготування: Нарізати білі частини цибулі на фрагменти 5 см довжиною і відварити в каструлі з підсоленою водою, потім заправити цибулю соусом із суміші винного оцту, лимонного соку, масла волоських горіхів, гірчиці, мелених воло...
Pizelli (Pizzelle з sciurilli)
Популярна страва неаполітанської кухні. Зазвичай цю закуску готують в літній період. кількість порцій: 4 квіти цукіні— 300 грам мука— 500 грам вода— 400 мілілітрів яйце— 1 штука дріжджі— 25 грам пармезан— 20 грам сіль— 1 Ст. ложка чорний перець— 1 щіпка Квітки цукіні промити і просушити. ...
Рибний соус
рибний соус (Рибний соус) - оригінальна приправа з насиченим запахом і специфічним смаком, яку готують з дрібної риби. розповідаю, як приготувати рибний соус. опис приготування: Властивості і походження: Класичним способом рибний соус готують під відкритим небом в чавунному чані з дрібної риби...
Салат «мімоза» з маслом
Для подачі на святковий стіл і навіть для звичайного сімейного вечері салат "; Мімоза" підійде ідеально. Завдяки додаванню масла салат набуває особливого аромату і пікантність. опис приготування: У багатьох сім'ях салат "; Мімоза" з маслом - традиційний для приготування на святковий стіл. В да...
Пряная курочка
Ще один цікавий рецепт, як приготувати пряну курочку. Можливо деяким такий варіант здасться дуже вже гострим, проте, курочка вийде з хрусткою скоринкою і дуже смачна. опис приготування: Маринувати можна будь-які шматочки курки, а також можете використовувати маринад для приготування цілої тушк...
Риба по-уральських
Щуку здавна готували на Русі. Справжнісіньким рецептом можна вважати цю рибу, фаршировану і запечену в духовці. Вона виходить соковитою, з насиченим ароматом і смаком. пробуємо! опис приготування: Для приготування цього рецепту вам знадобиться свіжа щука, вагою трохи більше одного кілограма. Н...