Рецепт Пиріг з пасти «Viva Італія»
Цей пиріг або запіканка просто підкорив мене з першого погляду! Там величезна кількість сиру, смачна шинка, макарони твердих сортів і яєчно-вершкова заливка… неймовірно ситне блюдо!
опис приготування:
Цей пиріг на відміну від багатьох інших потрібно подавати до столу гарячим, відразу з духовки! він ситний, ароматний (завдяки шинці) і дуже сирний! Як заливки використовуються яйця і вершки, але останні можна замінити молоком, від цього пиріг не постраждає!
Отже, дивіться, як приготувати пиріг з пасти "; Віва Італія ";. хай щастить!
- Макарони твердих сортів— 350 грам
- сир— 350 грам
- шинка— 350 грам
- Вершкове масло— 30 грам
- яйце— 2 штуки
- Вершки або молоко— 250 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- петрушка— 1 пучок
Шинку дуже дрібно поріжте або натріть на крупній тертці. Сир майже весь потрібно порізати тонкими пластинками, а невелику частину натріть на крупній тертці.
Готові макарони відкиньте на друшляк, змастіть вершковим маслом. Візьміть невелике деко з високими бортами або вогнетривку форму. На дно викладіть тонкий шар макаронів.
Зверху розподіліть частина шинки.
Покладіть квадратики сиру.
І так повторюйте шари, поки не закінчаться продукти. Намагайтеся робити тонкі шари, але багато разів. Макарони посипте рубаною петрушкою.
Зверху щедро засипте пиріг тертим сиром, утрамбуйте трохи руками.
з вершків, яєць і солі приготуйте заливку, залийте пиріг. Надішліть його в духовку на 30-35 хвилин, температура - 200 градусів.
Пиріг з пасти "; Віва Італія" готовий! Гарячим ріжте його на шматочки і подавайте. Поки сир гарячий, він буде відмінно тягнуться… неймовірно смачно, пробуйте!
Подібні рецепти
Торт «Італія»
Рецепт приготування салату з пасти, кукурудзи, сальси, чорної квасолі, помідорів, кінзи, сиру Чеддер і соусу з авокадо, часнику і оливкового масла. опис приготування: Салат з пасти і квасолі виходить дуже ситним і поживним. При бажанні ви можете попередньо обсмажити спеції перед додаванням їх ...
Салат з пасти з соусом песто
Салат з пасти з соусом песто, як ви, напевно, здогадалися - страва італійської кухні. У складі самі що ні на є італійські інгредієнти: макаронні вироби, томати, сир, маслини і, звичайно, соус песто. опис приготування: Салат з пасти з соусом песто - традиційний італійський рецепт. Варіацій і ін...
Рецепт класичної пасти з томатами
Рецепт класичної пасти з томатами базовий в італійській кухні. В основі соусу свіжі томати і овочі. Густий і насичений соус з пастою - це блюдо, яке ідеально впишеться в вегетаріанське меню. опис приготування: Рецепт класичної пасти з томатами - невигадливий і дуже простий. італійці знають, як...
Сацебелі з томатної пасти
Геть магазинні соуси, адже немає нічого смачнішого соусу, зробленого своїми руками, особливо якщо це ароматний і неймовірно смачний сацебелі родом з Грузії, давайте приготуємо його сьогодні. опис приготування: Я завжди була шанувальником грузинської кухні, тому що тільки в ній можна знайти так...
Салат з пасти «Big Mac»
Такі страви часто зустрічаються в американській кухні. Це типовий салат в американському стилі, приготований на основі відвареної пасти (макаронів). Ситно і смачно! опис приготування: Є ряд американських салатів, приготованих на основі макаронів (пасти). Багато хто ставиться скептично до таких...