Рецепт Риба по-уральських
Щуку здавна готували на Русі. Справжнісіньким рецептом можна вважати цю рибу, фаршировану і запечену в духовці. Вона виходить соковитою, з насиченим ароматом і смаком. пробуємо!
опис приготування:
Для приготування цього рецепту вам знадобиться свіжа щука, вагою трохи більше одного кілограма. Найскладнішим етапом приготування, напевно, є та частина, де з риби потрібно акуратно зняти шкіру. Адже вона повинна бути повністю цілої, без тріщин. Щоб дізнатися, як приготувати риба по-уральських, прочитайте цей рецепт.
- Цибуля ріпчаста— 50 грам
- молоко— 100 мілілітрів
- сіль, перець— За смаком
- щука ціла— 1200 грам
- Олія соняшникова рафінована— 30 мілілітрів
- Приправа для риби— За смаком
- хліб білий— 1 скибочку
- яйця курячі— 1 штука
Тепер вам необхідно зняти шкіру так, щоб вона не порвалася. Акуратно стягуйте її від голови до хвоста, підрізаючи м'якоть ножем. В районі хвоста розрубати хребет, щоб сам хвіст залишився на шкірі.
Відокремте м'якоть щуки від хребта і кісток. Замочіть скибочку білого хліба в молоці. Потім перейдіть через м'ясорубку філе щуки, замочений хліб, очищений ріпчасту цибулю.
В отриманий фарш вбийте сире куряче яйце, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте будь-яку приправу для риби. Ретельно перемішайте фарш.
Отриманим фаршем наповніть щучью шкіру. Не заливайте занадто туго, інакше шкіра може лопнути в процесі запікання.
Змастіть щуку рослинним маслом і викладіть на фольгу разом з головою.
Ретельно загорніть щуку в фольгу, щоб в процесі запікання не витікав сік, що виділився. краще, якщо ви будете загортати рибу в кілька шарів фольги.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть щуку на деко і відправте в духовку. запікайте рибу 50-60 хвилин. подавайте її, нарізавши на порційні шматочки. Смачного!
Подібні рецепти
Безалкогольний «Мохіто» з лимоном
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...