Рецепт Салат з локшиною, капустою і мигдалем

Рецепт Салат з локшиною, капустою і мигдалем
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу.

опис приготування:

Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим вершковим маслом або маргарином. Коли локшина стане коричневого кольору, зняти з вогню і остудити.

У невеликій каструлі довести рослинне масло, цукор і оцет до кипіння. Кип'ятити протягом 1 хвилини. остудити. Додати соєвий соус.

У великій мисці змішати нашатковану пекінську капусту і нарізану зелену цибулю. Додати локшину і суміш соєвого соусу. Перемішати і подавати.


  • азіатської локшини— 180 грам
  • насіння кунжуту— 2 чайних ложки
  • пекінської капусти— 1 штука
  • пучок зеленого лука— 1 штука
  • оцту— 1/4 склянки
  • білого цукру— 1/2 склянки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим вершковим маслом або маргарином. Коли локшина стане коричневого кольору, зняти з вогню і остудити.

У невеликій каструлі довести рослинне масло, цукор і оцет до кипіння. Кип'ятити протягом 1 хвилини. остудити. Додати соєвий соус.

У великій мисці змішати нашатковану пекінську капусту і нарізану зелену цибулю. Додати локшину і суміш соєвого соусу. Перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Салат з папайей, креветками і локшиною

Малинове варення з апельсином

Рецепт приготування салату з креветками, арахісом, кінзою, папайей і японської локшиною. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. Тим часом, у великій мисці збити разом тамаринд, цукор, 2 ...

Салат з рисовою локшиною і овочами

Салат з рисовою локшиною і овочами

Рецепт приготування салату з рисової локшини, смаженого тофу, огірка, болгарського перцю, зеленого лука, кінзи і заправки з імбиру, часнику, соєвого соусу, арахісового масла і рисового оцту. опис приготування: тофу, як губка, вбирає в себе пряний аромат арахісової заправки. тофу— 450 грам сі...

Салат з квасолею, цибулею і мигдалем

Салат з квасолею, цибулею і мигдалем

Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, фенхелем, селерою, маринованим червоним луком і підсмаженим мигдалем. опис приготування: Цей овочевий салат вразить вас своїм незвичайним смаком. зеленої квасолі— 450 грам фенхеля— 1/2 штуки(близько 220 г) стебло селери— 1 штука середнього черв...

Салат з квасолею, мигдалем і вишнею

Салат з квасолею, мигдалем і вишнею

Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...

Салат з рисом, помідорами і мигдалем

Салат з рисом, помідорами і мигдалем

Рецепт приготування салату з рисом, цибулею, помідорами черрм, мигдалем, м'ятою і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Готувати до розм'якшення і злегка коричневого кольору, помішуючи, близь...