Рецепт Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи
ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята!
опис приготування:
Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту гарбуза залежить і час запікання. Орієнтуйтеся на свою гарбуз.
- гарбуз— 1 штука(приблизно на кілограм-півтора)
- яловичина— 400 грам(хороша м'якоть)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- благословення— 1 штука
- Солодкий перець— 2 штуки
- Помідори черрі— 8-10 штук
- Кукурудза консервована— 200 грам
- часник— 4 зубчики
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- масло топлене— 1 Ст. ложка
- бульйон— 200 мілілітрів
- орегано— 1 Чайна ложка
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- перець гострий— За смаком
- Чорний перець— За смаком
Яловичину наріжте шматочками і обсмажте на суміші топленого і рослинного масел до рум'яної скоринки. додайте цибулю, нарізаний кубиками і смажте до позолоти.
Додайте до м'яса батат, нарізаний середніми кубиками і обсмажте до скориночки. Додайте солодкий перець, обсмажте все разом. Потім додайте половинки помідорів і кукурудзу. Посипте сіллю і перцем, додайте прянощі, перемішайте і прогрійте пару хвилин. Влийте бульйон і тушкуйте хвилин 5.
Викладіть рагу в гарбуз, заповнюючи її доверху. Влийте бульйон зі сковороди і додайте трохи води, якщо потрібно, щоб рівень рідини був трохи нижче краю гарбуза. Загорніть гарбуз в фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте до м'якості гарбуза.
Подавайте гарбуз гарячої, нарізаючи на скибки і розкладаючи по тарілках все разом.
Подібні рецепти
Рагу з яловичини з білою квасолею
Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...
Рагу з яловичини
Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. опис приготування: Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. бекон— 8 штук(скибочки) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий ) ял...
Плов в гарбузі в духовці
Ароматний плов можна створити прямо в гарбузі, запікаючи овоч в духовці, якщо у вас є вільний час. Сорт м'яса може бути будь-яким. Подавайте соковитий плов зі сметаною або майонезом, класичним йогуртом. опис приготування: Таке барвисте блюдо можна подати і на святковий стіл, якщо у вас є в ная...
Помідори в гарбузі
Ця страва стане корисним улюбленцем на вашому столі. Готується легко і просто, а подобається всім без винятку. обов'язково спробуйте! опис приготування: 1. Гарбуз очистите від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Додати сіль й, додайте улюблені спеції за бажанням. Обваляйте гарбуз в борошні...
Пшоняна каша в гарбузі
Для дітей і дорослих пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати пшоняну кашу в гарбузі. ароматна, корисна, дуже апетитна і розсипчаста - справжнє смакота. опис приготування: Пшоняна каша в гарбузі в домашніх умовах може бути приготовлена як на сніданок, так і на обід або вечерю. мінімум з...