Рецепт Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи

Рецепт Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ефектне блюдо! Таке не загубиться на святковому столі. відмінно насичує, при цьому легке і ароматне! Велика кількість овочів і соковите м'ясо - завжди відмінне рішення для свята!

опис приготування:

Подача може бути як порціонної, так і загальної - все залежить від розміру гарбуза. Від сорту гарбуза залежить і час запікання. Орієнтуйтеся на свою гарбуз.

  • гарбуз— 1 штука(приблизно на кілограм-півтора)
  • яловичина— 400 грам(хороша м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • благословення— 1 штука
  • Солодкий перець— 2 штуки
  • Помідори черрі— 8-10 штук
  • Кукурудза консервована— 200 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • масло топлене— 1 Ст. ложка
  • бульйон— 200 мілілітрів
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • перець гострий— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи - фото крок 1 гарбуз (у мене була баттернат) ображати і вичистіть зсередини, залишивши шар м'якоті сантиметра в два. Виходить відмінний «горщик»! Змастіть гарбуз маслом і запечіть в духовці до початку пом'якшення.

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи - фото крок 2 Яловичину наріжте шматочками і обсмажте на суміші топленого і рослинного масел до рум'яної скоринки. додайте цибулю, нарізаний кубиками і смажте до позолоти.

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи - фото крок 3 Додайте до м'яса батат, нарізаний середніми кубиками і обсмажте до скориночки. Додайте солодкий перець, обсмажте все разом. Потім додайте половинки помідорів і кукурудзу. Посипте сіллю і перцем, додайте прянощі, перемішайте і прогрійте пару хвилин. Влийте бульйон і тушкуйте хвилин 5.

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи - фото крок 4 Викладіть рагу в гарбуз, заповнюючи її доверху. Влийте бульйон зі сковороди і додайте трохи води, якщо потрібно, щоб рівень рідини був трохи нижче краю гарбуза. Загорніть гарбуз в фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте до м'якості гарбуза.

Рагу в гарбузі з яловичини з овочами по-аргентинськи - фото крок 5 Подавайте гарбуз гарячої, нарізаючи на скибки і розкладаючи по тарілках все разом.

Подібні рецепти

Рагу з яловичини в пароварці

Рагу з яловичини з білою квасолею

Перед вами легкий і смачний, дієтичний варіант м'яса з овочами в пароварці. Готове рагу можна полити перед подачею чайною ложечкою оливкової олії. Дивіться докладніше в рецепті! опис приготування: Отже, як приготувати рагу в пароварці? На це питання у мене є відповідь. запасіться овочами, шмат...

Рагу з яловичини

Рагу з яловичини

Перед вами — простий рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. опис приготування: Рецепт приготування овочевого рагу з яловичиною та грибами. бекон— 8 штук(скибочки) сіль— 1 штука(за смаком) перець— 1 штука(за смаком) цибуля-пористий— 3 штуки(нарізаний і добре промитий ) ял...

Плов в гарбузі в духовці

Плов в гарбузі в духовці

Ароматний плов можна створити прямо в гарбузі, запікаючи овоч в духовці, якщо у вас є вільний час. Сорт м'яса може бути будь-яким. Подавайте соковитий плов зі сметаною або майонезом, класичним йогуртом. опис приготування: Таке барвисте блюдо можна подати і на святковий стіл, якщо у вас є в ная...

Помідори в гарбузі

Помідори в гарбузі

Ця страва стане корисним улюбленцем на вашому столі. Готується легко і просто, а подобається всім без винятку. обов'язково спробуйте! опис приготування: 1. Гарбуз очистите від шкірки і внутрішніх волокон з насінням. Додати сіль й, додайте улюблені спеції за бажанням. Обваляйте гарбуз в борошні...

Пшоняна каша в гарбузі

Пшоняна каша в гарбузі

Для дітей і дорослих пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати пшоняну кашу в гарбузі. ароматна, корисна, дуже апетитна і розсипчаста - справжнє смакота. опис приготування: Пшоняна каша в гарбузі в домашніх умовах може бути приготовлена ​​як на сніданок, так і на обід або вечерю. мінімум з...