Рецепт Салат з квіноа і квасолею

Рецепт Салат з квіноа і квасолею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування салату з лободою, чорною квасолею, кукурудзою. болгарським перцем, чилі, кінзою, зеленою цибулею і пікантним соусом.

опис приготування:

Цей легкий і корисний вегетаріанський салат буде дуже доречним влітку.

  • соку лайма— 5 Ст. ложок
  • солі— 1 Чайна ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • для салату:червоною лободи— 3/2 склянки
  • солі— 1 Ст. ложка
  • банку (420 г) чорної квасолі— 1 штука
  • халапеньйо перець чилі— 1 штука
Салат з квіноа і квасолею - фото крок 1 1. приготувати соус. Пропустити часник через прес. нарізати кінзу. У невеликій мисці збити разом сік лайма, сіль, подрібнений часник, нарізану кінзою і чебрець. Додати масло і збити віночком. Додати чорний перець за смаком. Відставити соус убік.

Салат з квіноа і квасолею - фото крок 2 2. приготувати салат. Дрібно нарізати болгарський перець. Очистити і подрібнити чилі халапеньо. Дрібно нарізати кінзу і зелену цибулю. Щоб прибрати гіркий смак, промити лободу в холодній воді, виклавши її в сито, принаймні 5 раз.

Салат з квіноа і квасолею - фото крок 3 3. У середню каструлю додати 1-1/2 літра води, посолити і варити лободу 10 хвилин. Відкинути лободу на сито (або друшляк) з марлею всередині і злити воду. Додати воду в каструлю на 5 см і довести до кипіння. Помістити друшляк з лободою над каструлею з киплячою водою, накрити кришкою і варити на водяній бані 10 хвилин. Лобода не повинна торкатися води. Перемішати лободу виделкою і дати охолонути.

Салат з квіноа і квасолею - фото крок 4 4. Змішати у великій мисці квасолю, кукурудзу, болгарський перець, чилі, Kinzu, зелена цибуля і приготовлену лободу. Обережно перемішати з соусом. Подавати салат при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Салат з квіноа і цукіні

Салат «Намисто з гранатом»

Рецепт приготування салату з рисовою лободи, мигдалю, солодкого перцю, цукіні і селери. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Підсмажити мигдаль до хрусткої скоринки і блідо-коричневого кольору, близько 7 хвилин. Прибрати з духовки і відкласти в сторону. Між іншим, помістити к...

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Рецепт приготування салату з рисовою лободою, баранячим горохом, помідорами чері, maslinami, медом, оливковою олією і свіжою м'ятою. опис приготування: Салат з рисової лободою, nutom, помідорами чері, медом і м'ятою - блюдо для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою. В рисової лебедя мі...

Салат з квіноа і яблуком

Салат з квіноа і яблуком

Рецепт приготування салату з квиноа, каррі, сушеної смородиною, яблуком і м'ятою. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки оправі, обсмажити в духовці до появи аромату, близько 7 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати горіхи. Промити квино...

Салат з баклажанами і квасолею

Салат з баклажанами і квасолею

Салат з баклажанів і квасолею ідеальний для вас в разі, якщо вам не подобаються зелені салати з великою кількістю листя. цей салат — прекрасний варіант обіду, захопленого з собою на роботу. опис приготування: Баклажани використовуються в кулінарії при приготуванні різних страв як в свіжому, та...

Салат з білою квасолею

Салат з білою квасолею

Цей красивий і яскравий салат по праву може вважатися міжсезонний, але восени, коли помідори ще не втратили річного аромату, він виходить особливо смачним. Рецепт салату з білою квасолею — для вас! опис приготування: При наявності в холодильнику баночки консервованої білої квасолі у власному ...