Рецепт Салат з квіноа і яблуком

Рецепт Салат з квіноа і яблуком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування салату з квиноа, каррі, сушеної смородиною, яблуком і м'ятою.


опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки оправі, обсмажити в духовці до появи аромату, близько 7 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати горіхи.

Промити квиноа і відкинути на дрібне сито. Довести 2 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати квиноа, довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, близько 15 хвилин. дати охолонути.

Збити разом мед, Luk-salotų, порошок каррі, сіль і лимонний сік у великій мисці. Приправить перцем. збиваючи постійно, влити олію. перемішати віночком. Додати квиноа, смородину, яблуко, myatu і волоські горіхи. Добре перемішати, прикрасити м'ятою і подавати.


  • мигдалю— 1/4 склянки
  • лобода— 1 Склянка
  • меду— 1 Чайна ложка
  • Порт-salotų— 1 Ст. ложка
  • порошку каррі— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сушеної смородини— 2 Ст. ложки
  • яблуко— 1 штука
Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки оправі, обсмажити в духовці до появи аромату, близько 7 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати горіхи.

Промити квиноа і відкинути на дрібне сито. Довести 2 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати квиноа, довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, близько 15 хвилин. дати охолонути.

Збити разом мед, Luk-salotų, порошок каррі, сіль і лимонний сік у великій мисці. Приправить перцем. збиваючи постійно, влити олію. перемішати віночком. Додати квиноа, смородину, яблуко, myatu і волоські горіхи. Добре перемішати, прикрасити м'ятою і подавати.


Подібні рецепти

Салат з квіноа і цукіні

Оселедець під шубою класична з яблуком (простий рецепт)

Рецепт приготування салату з рисовою лободи, мигдалю, солодкого перцю, цукіні і селери. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Підсмажити мигдаль до хрусткої скоринки і блідо-коричневого кольору, близько 7 хвилин. Прибрати з духовки і відкласти в сторону. Між іншим, помістити к...

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Рецепт приготування салату з рисовою лободою, баранячим горохом, помідорами чері, maslinami, медом, оливковою олією і свіжою м'ятою. опис приготування: Салат з рисової лободою, nutom, помідорами чері, медом і м'ятою - блюдо для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою. В рисової лебедя мі...

Салат з квіноа і квасолею

Салат з квіноа і квасолею

Рецепт приготування салату з лободою, чорною квасолею, кукурудзою. болгарським перцем, чилі, кінзою, зеленою цибулею і пікантним соусом. опис приготування: Цей легкий і корисний вегетаріанський салат буде дуже доречним влітку. соку лайма— 5 Ст. ложок солі— 1 Чайна ложка часнику— 1 зубчик мел...

Салат «мімоза» з сиром і яблуком

Салат «мімоза» з сиром і яблуком

Мені подобається готувати страви і змінювати їх рецепти. Іноді виходить не дуже, але в більшості випадків - справжні шедеври, такі як рецепт, як приготувати салат «Мімоза» з сиром і яблуками. опис приготування: Варіацій цього салату дуже багато, можна використовувати в якості рибної основи кон...

Салат з яблуком

Салат з яблуком

Салат с яблоком и копченой семгой — вкусный и необычный. Приготувати його можна за 10 хвилин. Из дополнительных ингредиентов — лишь майонез и специи. Такой салатик можно подать и на праздничный стол. опис приготування: Яблуко отлично сочетается с соленой рыбой. И еще один пример такого сочетан...