Рецепт Рулет на сковороді

Рецепт Рулет на сковороді
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рулет на сковороді готується зі свинячої вирізки зі шпинатом і грибами. Блюдо дуже оригінальне, виглядає надзвичайно апетитно і на смак просто божественно! Приготування просте і досить швидке.

опис приготування:

Рулет на сковороді — це витончене супер смачна страва. Воно добре підходить для святкових вечорів. По перше, виглядає досить оригінально і апетитно. По-друге, рулет розрізається на невеликі порції, а тому гості можуть самі регулювати скільки вони можуть з'їсти. По-третє, блюдо саме по собі ситне і тому не вимагає гарніру, хіба що овочевих салатів або ж просто свіжих овочів.

кілька секретів!

Рулет - досить універсальне блюдо, яке можна фарширувати самими несподівані інгредієнтами, які в інших випадках вам не спало б на думку з'єднати разом. Тому простір для фантазування не обмежений.

Рулет смажити тільки на сковороді недостатньо. Таким чином він буде жестковат. Тому рулет просто необхідно недовго погріти в духовці під фольгою, під цибульним соусом. Це робить рулет ще більш соковитим і м'яким.

Дуже добре дати рулету трохи постояти, охолонути, як то кажуть, відпочити. Таким чином всі інгредієнти наситять один одного і рулет вийде нарізати красивими рівними скибочками.

Успіхів і приємного апетиту!


  • свиняча вирізка— 500 грам
  • Шитаке— 200 грам(можно заменить шампиньонами)
  • заморожений шпинат— 250 грам
  • часник— 4 зубчики
  • моцарелла— 100 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Оливкова олія— — За смаком(для смаження)
  • гілочка чебрецю— 3-4 штук
  • сіль, перець— — За смаком
Рулет на сковороді - фото крок 1 Вырезку промываем, просушиваем и разрезаем вдоль, чтоб получился вытянутый лист. Натираем его солью и перцем.

Рулет на сковороді - фото крок 2 На сковородке в масле обжариваем нарезанные пластинами грибы. Подсолим и поперчим их.

Рулет на сковороді - фото крок 3 Затем в сковороде обжариваем чеснок, затем кладем в сковородку шпинат, добавляем немного воды и обжариваем все около 5 хвилин

Рулет на сковороді - фото крок 4 Затем в шпинат добавляем грибы, перемішуємо. Нарезаем сыр и все укладываем на свинину.

Рулет на сковороді - фото крок 5 звертаємо рулет, обвязываем его веревочкой. И обжариваем рулет на самом сильном огне со всех сторон до образования аппетитной корочки.

Рулет на сковороді - фото крок 6 Нарізаємо цибулю кільцями, обсмажуємо його. Затем обжаренный на сковороде рулет перекладываем в форму для запекания, сверху посыпаем обжаренным луком и отправляем в разогретую до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Советую прикрыть фольгой. нам важливо, чтоб мясо хорошо испеклось внутри и стало сочным.

Рулет на сковороді - фото крок 7 Наш рулет готовий. Нарезаем его порциями и подаем к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Пісний картопляний рулет

Гречка з фаршем в духовці

Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...

Святковий м'ясний рулет

Святковий м'ясний рулет

Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...

Рулет » пеньок»

Рулет » пеньок»

Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...

Рулет з фаршу з начинкою

Рулет з фаршу з начинкою

Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...

Рулет з яловичини з чорносливом

Рулет з яловичини з чорносливом

Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змі...