Рецепт Рулет на сковороді
Рулет на сковороді готується зі свинячої вирізки зі шпинатом і грибами. Блюдо дуже оригінальне, виглядає надзвичайно апетитно і на смак просто божественно! Приготування просте і досить швидке.
опис приготування:
Рулет на сковороді — це витончене супер смачна страва. Воно добре підходить для святкових вечорів. По перше, виглядає досить оригінально і апетитно. По-друге, рулет розрізається на невеликі порції, а тому гості можуть самі регулювати скільки вони можуть з'їсти. По-третє, блюдо саме по собі ситне і тому не вимагає гарніру, хіба що овочевих салатів або ж просто свіжих овочів.
кілька секретів!
Рулет - досить універсальне блюдо, яке можна фарширувати самими несподівані інгредієнтами, які в інших випадках вам не спало б на думку з'єднати разом. Тому простір для фантазування не обмежений.
Рулет смажити тільки на сковороді недостатньо. Таким чином він буде жестковат. Тому рулет просто необхідно недовго погріти в духовці під фольгою, під цибульним соусом. Це робить рулет ще більш соковитим і м'яким.
Дуже добре дати рулету трохи постояти, охолонути, як то кажуть, відпочити. Таким чином всі інгредієнти наситять один одного і рулет вийде нарізати красивими рівними скибочками.
Успіхів і приємного апетиту!
- свиняча вирізка— 500 грам
- Шитаке— 200 грам(можно заменить шампиньонами)
- заморожений шпинат— 250 грам
- часник— 4 зубчики
- моцарелла— 100 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Оливкова олія— — За смаком(для смаження)
- гілочка чебрецю— 3-4 штук
- сіль, перець— — За смаком
На сковородке в масле обжариваем нарезанные пластинами грибы. Подсолим и поперчим их.
Затем в сковороде обжариваем чеснок, затем кладем в сковородку шпинат, добавляем немного воды и обжариваем все около 5 хвилин
Затем в шпинат добавляем грибы, перемішуємо. Нарезаем сыр и все укладываем на свинину.
звертаємо рулет, обвязываем его веревочкой. И обжариваем рулет на самом сильном огне со всех сторон до образования аппетитной корочки.
Нарізаємо цибулю кільцями, обсмажуємо його. Затем обжаренный на сковороде рулет перекладываем в форму для запекания, сверху посыпаем обжаренным луком и отправляем в разогретую до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Советую прикрыть фольгой. нам важливо, чтоб мясо хорошо испеклось внутри и стало сочным.
Наш рулет готовий. Нарезаем его порциями и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Гречка з фаршем в духовці
Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...
Святковий м'ясний рулет
Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...
Рулет » пеньок»
Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...
Рулет з фаршу з начинкою
Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...
Рулет з яловичини з чорносливом
Рулет з яловичини з чорносливом — дуже смачне і ароматне блюдо, яке може прикрасити як святковий, так і буденний стіл. опис приготування: Приготувати рулет з яловичини з чорносливом досить просто. Для приготування нам знадобитися свіжий яловичий фарш (з метою економії можна використовувати змі...