Рецепт Пиріжки з лісовими грибами

Рецепт Пиріжки з лісовими грибами
Кількість порцій: 10 Час приготування: 25 хв.
люди, живуть біля лісу або мають можливість збирати лісові гриби, мають великі шанси сушити гриби і використовувати їх в раціоні круглий рік. Я сушені лісові гриби купую на ринку у знайомих.

опис приготування:

Листкове тісто найкраще використовувати покупне. Поки воно розморожується, приготуйте начинку. Обсмажте цибулю з печерицями, лісові гриби замочіть і відваріть. Потім сформуйте пиріжки і запечіть в духовці до рум'яної протягом 20 хвилин.

  • сушені гриби (у мене сироїжки)  — 200 грам
  • печериці— 200 грам
  • Твердий сир— 150 грам
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Листкове тісто бездріжджове— 900 грам
  • яйце— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 1 Дві головки ріпчастої цибулі очищаємо і нарізаємо кубиком. взагалі, чим більше цибулі в начинці, тим соковитіше вона буде.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 2 Свіжі печериці нарізаємо кубиками.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 3 На рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Якщо почати з грибів, цибуля ніколи не зарум'яниться.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 4 Нарізані печериці додаємо в сковороду до цибулі.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 5 Попередньо замочіть лісові гриби. У мене сироїжки. Сланець бульйон і напруга. Його можна використовувати для інших страв (наприклад, різотто). Самі гриби знову залийте водою і відваріть протягом 15 хвилин. Наріжте на невеликі шматочки і обсмажте разом з печерицями.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 6 Листкове тісто вийняти з упаковки. Злегка притрусити борошном. Розморозити і розкачати трохи тонше. Загальний пласт тесту нарізаємо на прямокутники. Подумки ділимо їх на 2 половинки. На одну половинку викладаємо начинку. Натираємо на тертці твердий сир. Викладаємо його зверху на начинку. Другою частиною тіста накриваємо начинку і защипувати краю.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 7 Перекладаємо сформовані вироби на деко, застелений папером для випічки.

Пиріжки з лісовими грибами - фото крок 8 Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо пироги збитим яйцем. Випікаємо до готовності. Подаємо до столу.

Подібні рецепти

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Молода картопля з лісовими грибами в вершках

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Пиріжки пісні з грибами

Пиріжки пісні з грибами

Сьогодні я приготувала пісні пиріжки з печерицями. опис приготування: Щоб приготувати пісні пиріжки з грибами потрібні будь-які гриби: печериці, гливи, Лісіцкі, білі гриби. Для зв'язування в пиріжках грибів також можна додавати як картоплю, так і капусту, смажена цибуля. печериці— 400 грам(...

Пиріжки з білими грибами

Пиріжки з білими грибами

Зараз ще не сезон на гриби, але дуже виручають сушені. Вони відмінно поводяться в випічці. опис приготування: Білі сушені гриби замочіть, потім трохи відваріть. Якщо використовуєте свіжі, то наріжте і поваріть хвилин 15. Для начинки можна використовувати також печериці, обсмажте їх з цибулею. ...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....

Пиріжки з грибами і блакитним сиром

Пиріжки з грибами і блакитним сиром

Рецепт приготування пиріжків з тіста філо з начинкою з суміші грибів, зеленого лука, часнику, розмарину, чебрецю і блакитного сиру. опис приготування: Ніжні трикутнички здивують вас своєю пікантною сирно-грибною начинкою. сушених грибів— 6 грам окропу— 1 Склянка вершкового масла— 2 Ст. ложк...