Рататуй рецепти

Рататуй класичний в духовці

Рататуй класичний в духовці

Я хочу показати як приготувати рататуй класичний в духовці — красиве і ситне овочеве блюдо. Це вегетаріанське гаряче блюдо французької кухні для звичайної вечері або святкового столу. опис приготування: За смаком в соус з оливковою олією і часником можна додати суміш будь-яких трав. Час пригот...

Рататуй на сковороді

Рататуй на сковороді

Рататуй на сковороді — досить просте в приготуванні прованську блюдо, яке оптимально підходить для легкого обіду або вечері. Подавати можна і гарячим, і холодним — як вам більше подобається. опис приготування: Рататуй на сковороді — одне з моїх найулюбленіших овочевих страв. Молодці все-таки ф...

Рататуй з м'ясом в духовці

Рататуй з м'ясом в духовці

Багато овочів - це не тільки смачно, але і дуже корисно. До того ж, в духовці все страви зберігають максимум смаку та аромату. А м'ясо робить рататуй ще смачніше і ситніше. опис приготування: Приготуйте фарш для рататуя з м'ясом. Для цього змішайте з курячим фаршем подрібнені цибулю і часник, ...

Рататуй з сиром

Рататуй з сиром

Перед вами рецепт традиційної страви французької кухні, а точніше її прованської частини. Готується рататуй в основному з овочів. Виходить дуже ситно. опис приготування: Рататуй відмінно підійде для вечері, особливо — в сезон овочів. Хоча і в холодну пору року овочі можна купити в магазині і в...

Рататуй з яйцем

Кекс на кефірі з родзинками

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...

Рататуй

Рататуй

Перед вами — простий рецепт рататуй, овочевого рагу з баклажанів, цукіні і перців. це — блюдо прованської кухні. Рататуй — це гра фарб і смаків. виглядає чудово, пахне приголомшливо! Спробуйте! опис приготування: Рататуй - традиційне блюдо французької кухні родом з Провансу. Батьківщиною страв...