Рецепт Пиріг рибний з сайра
Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді.
опис приготування:
Як відомо, в процесі термічної обробки продукти втрачають свої корисні речовини, але з сайра все інакше. Під час приготування концентрація цих корисних речовин не зменшується, а навпаки — збільшується. Такий корисний пиріг рибний з сайра можна готувати хоч кожен день і навіть балувати їм нежданих гостей, оскільки готується він відносно швидко.
- Рибні консерви (щебетання) — 1 штук
- майонез— 250 грам
- яйця— 2 штуки
- кефір— 250 грам
- борошно— 2,5 склянки
- сода— 1 чайних ложок
- Картопля— 3-4 штуки
- Цибуля— 2 штуки
2. Тісто готується також легко. За класичним рецептом в тісто входить майонез, але його можна замінити жирним кефіром. Додаємо в основу 1,5 чайні ложки соди і чекаємо, поки вона погаситься.
3. Забиваємо в тісто 2 яйця і перемішуємо ретельно нашу масу. Можна скористатися міксером і збивати тісто на середній швидкості.
4. Додаємо в останню чергу просіяне борошно і продовжуємо замішувати тісто. За консистенцією воно повинно вийти як густа сметана.
5. Виливаємо тісто в форму для запікання і приступаємо до начинки: рибні консерви потрібно ретельно розім'яти виделкою і видалити всі видимі кістки.
6. Рівномірним шаром розподіляємо рибу на нашу тесту.
7. Нарізаємо окремо кільцями цибулю і картоплю. Товщина картоплі повинна бути 2-3 мм.
8. Другим шаром на рибу викладаємо картопля, а зверху цибулю. Змащуємо все майонезом. Іноді я додаю сир, щоб після запікання вийшла корочка, але це на ваш смак і бажанням.
9. Відправляємо в духовку наш пиріг рибний з сайра на 40-45 хвилин. Температура духовки не повинна бути менше 180 градусів.
10. Подавати готовий пиріг рибний з сайра можна в цілому вигляді, а можна нарізати порційно.
Подібні рецепти
Відкритий пиріг з сайра
Пироги - це завжди свято. Вони ситні і легко можуть бути на святковому столі. Моя сім'я дуже любить їх, і я вмію готувати їх по-різному. Зараз поділюся одним улюблених рецептів. опис приготування: Найбільше люблю готувати з листкового тіста, так як воно виходить дуже легким і не перебиває смак...
Рибний пиріг з картоплею
калорійний, ситний і неймовірно смачний рибний пиріг з картоплею можна приготувати на обід або взяти з собою в якості перекусу. опис приготування: Як приготувати рибний пиріг з картоплею швидко і смачно? 1. Очистити картоплю і порізати кружальцями. Добре посолити його. 2. Дрібно нарізати цибу...
Рибний пиріг з сиром
Рецепт приготування рибного пирога з рибою, картоплею, зеленим горошком і сиром Чеддер. опис приготування: Це простий і швидкий рецепт рибного пирога. Ви можете використовувати будь-яку рибу за вашим бажанням - форель, пікшу, тріска, лосося і т.д. картоплі— 1 кілограм риби— 400 грам замороже...
Рибний пиріг з тестом філо
Ніжний пиріг з червоною рибою, цибулею пореєм і найтоншим тестом філо. Читайте, готуйте і пробуйте! опис приготування: Для приготування рибного пирога вам знадобиться тісто філо і філе будь-якої червоної риби на ваш смак. Нарізані шматочки риби замаринуйте в лимонному соці, потім пасеруйте циб...
Пиріг рибний з консервів
Пиріг рибний з консервів — це смачний і ситний пиріг. Його приготування складається з трьох етапів: тісто (основа пирога), начинка і заливка. Гарний відкритий рибний пиріг можна розділити на 8 порцій. опис приготування: Щоб приготувати пиріг рибний з консервів нам багато не потрібно. Протягом ...