Рецепт Підлива з ковбаси
нехитре, але смачна страва для сімейного обіду або вечері. Рецепт приготування підливи з ковбаси — для шанувальників простий і ситної домашньої кухні!
опис приготування:
Головне достоїнство цього блюда полягає в тому, що приготувати його зможе навіть дитина, причому зробить це в лічені хвилини. Підлива виходить густа і ароматна, прекрасно поєднується з картопляним пюре, макаронними виробами, відвареним рисом і кашами, а для приготування можна використовувати не тільки ковбасу, але і сосиски, sardel'ki, шинку і т.д. — рецепт від цього не зміниться.
Загалом, якщо ви напружено думаєте про те, як приготувати підливу з ковбаси, не ломайте голову, а просто стежте за покроковими фото. Смачного!
- Ковбасні вироби— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- помідори— 5-6 штук
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- часник— 5-6 зубчиків
- Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком(хороше поєднання — чорний перець, кориандр и пряные травы на выбор)
Нагріти сковороду з рослинним маслом.
Тем временем почистить и нарезать лук.
Выложить колбасу и обжаривать 5 хвилин, помішуючи. Потім додати цибулю, перемішати.
Пока на медленном огне жарится колбаса с луком, снять кожицу с помидоров (для этого их нужно на 2-3 хвилини залити окропом). Измельчить их острым ножом.
Добавить в сковороду с колбасой помидоры и томатную пасту. Влити трохи води, посолити, добавить специи и перемешать. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
подрібнити часник.
Перед самым окончанием приготовления заправить подливку чесноком, перемішати.
От і все — блюдо готово! Пожалуйте к столу:)
Подібні рецепти
Салат з пекінською капустою і кальмарами
Думаєте з ковбасою можна зробити тільки знаменитий «Олів'є»? А ось і ні! Навіть в тайської кухні є рецепти різних страв, розповім про один такий, як приготувати салат з копченої ковбаси. опис приготування: Салат може сміливо претендувати на звання основного блюда, адже він ситний і дуже смачни...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...
Підлива для гречки без м'яса
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...