Рецепти mya.com.ua
Риба по-бразильськи
Запечена риба не тільки смачна, але і дуже корисна. Приготована в духовці, вона зберігає більше корисних якостей. А додані овочі роблять страву більш ситним і поживним. опис приготування: Таке блюдо стане прекрасним вечерею для всієї родини. Рецепт дуже доступний навіть для початківців кулінар...
Салат з овочів-гриль зі свіжим огірком
Літо вже майже настало, а з ним і пора овочів. Саме час готувати салати і дізнаватися нові рецепти! запам'ятовуйте, як приготувати салат з овочів-гриль. опис приготування: Поєднавши в салаті свіжі і термічно оброблені овочі, ви збагатите смак салату і повніше розкриєте всі корисні властивості...
Пшоняний суп
Якщо у вас вдома є маленький вередник, то цей суп припаде до смаку навіть йому. Про що я? Я пропоную приготувати надзвичайно ніжний і водночас надзвичайно корисний пшоняний суп. опис приготування: Зазвичай вираз "; пшоняний суп" навіває нудьгу. Від нього так і віє їдальню. І це при тому, що пш...
Сацебелі з томатної пасти
Геть магазинні соуси, адже немає нічого смачнішого соусу, зробленого своїми руками, особливо якщо це ароматний і неймовірно смачний сацебелі родом з Грузії, давайте приготуємо його сьогодні. опис приготування: Я завжди була шанувальником грузинської кухні, тому що тільки в ній можна знайти так...
Торт рецепти «Майнкрафт»
Поєднання яловичого мови та яблук просто чудове! Раджу спробувати такий салат з яловичого мови саме за цим рецептом. Попередньо слід відварити необхідні інгредієнти. опис приготування: Не так давно готувала такий салат з яловичого мови на ювілей свекрухи. Гості по достоїнству оцінили моє кулін...
Риба, запечена з грибами
Пропоную вам класний рецепт приготування риби, запеченої з грибами в мультиварці. Це не тільки смачно, але корисно, адже в рибі міститься стільки корисних мікроелементів. опис приготування: Отже, як же приготувати рибу, запечену з грибами? Для цього нам знадобитися приготувати часник і цибулю,...
Рецепт курки з часниковим соусом
Курка з часником - ідеальне поєднання продуктів, які доповнюють смакові якості один одного. рекомендую прочитати, як приготувати рецепт часникового соусу для курки. запевняю, він вас підкорить! опис приготування: Таке м'ясне блюдо чудово доповнить будь-який ваш улюблений гарнір, будь то: овочі...
Розсіл
Всім любителям рибки дуже рекомендую приготувати Саламур - пікантний маринад для рибного філе. Це відмінний варіант закуски, а також інгредієнт для салатів, наприклад. Дивіться і готуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати Саламур на власній кухні без особливого клопоту. Ча...
Пиріжки з картоплею і рибою
Пиріжки з картоплею і рибою — це просто смакота! У такі пиріжки підійде філе будь-якої риби. Філе треба буде пропустити через м'ясорубку і обсмажити з цибулею і лимонним соком. А картоплю відварити. опис приготування: Як приготувати пиріжки з картоплею і рибою? 1. Рибне філе пропустите через м...
Риба в пивному клярі
Риба в клярі блюдо досить поширене. Для нього потрібно філе морської риби. Можна брати будь-яку на ваш смак. А кляр я готую з додаванням пива. Виходить дуже смачно і незвично. рекомендую! опис приготування: Риба в пивному клярі готується швидко і просто. Приготувати це блюдо можна за півгодини...
Салат з переросли огірків на зиму
У теплі дні літа огірки нас радують своїми плодами, але буває, що не вгледіли і урожай переріс. Такі огірки теж можна пустити в справу. наприклад, приготувати салат. опис приготування: З цим салатом я знайома дуже давно. Вперше привернув рецепт використанням лимонної кислоти. Салат виходить з ...
Салат з паростків квасолі
Красивий і поживний салат з паростків квасолі — прекрасне блюдо, щоб вгамувати голод в обідню перерву або стати легкою вечерею. Цей овочевий салат містить велику кількість вітамінів і клітковини. опис приготування: Салат з паростків квасолі — мій найулюбленіший вегетаріанський салат. За смаком...
Рігатоні з солодкою ковбасою
Рецепт приготування Рігатоні з солодкою ковбасою в томатному соусі. кількість порцій: 4 солодкі ковбаски— 4 штуки цибуля-пористий— 1 штука шавлія— 1 Ст. ложка часник— 2 зубчики цибулина— 1/2 штуки консервовані помідори— 780 грам рігатоні— 450 грам кмин— 1/2 чайних ложки каєнський перець— 1/4 ча...
Пикката ( Piccata )
Рецепт приготовления итальянского блюда с курицей и пастой. кількість порцій: 4 куряча грудка— 4 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) мука— 4 Ст. ложки вершкове масло— 5 Ст. ложок оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 2 штуки вершки— 3/4 склянки петрушка— 1 щіпка макарони— 450 грам Довести воду в ка...
Ростбіф Каджун
Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва. опис приготування: перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси. Проколоти весь ростбіф вилкою для ...
Сангрия
Кожен іспанець знає рецепт сангрии краще таблиці множення. Зробити сангрию будинку нескладно, досить мати в наявності кілька простих інгредієнтів і трохи гарного настрою. опис приготування: Якщо вам подобається сангрия, необов'язково купувати вже готову в магазині — там вона не така смачна. Бу...
Салат з виноградом, сиром і часником
Люблю салатики на швидку руку. Цей особливо радує. Тут відразу зустрічається кілька смаків. Тут тобі і солодке, і солоне, і часникові нотки. Всі на мене. опис приготування: Салатик дуже смачний. Підійде і для свята, і для легкої вечері. Готувати його легко. Єдине, не рекомендую робити салат за...
Помідори на зиму
Хочу вам сьогодні запропонувати рецепт приготування помідорів на зиму. Моя мама в минулому році робила приблизно 50 кг таких помідорів, але нам на нашу сім'ю їх не вистачило, такі смачні вийшли опис приготування: Рецепт дуже простий, нам знадобиться всього 2 інгредієнта — сіль, ну і помідори. ...
Пісні булочки «жайворонки»
22 березня всі православні відзначають день 40 мучеників Севастійських, які не відреклися від Христа. У цей день печуть булочки у вигляді жайворонків, символ душ померлих легіонерів. опис приготування: Цей день припадає на пост, тому булочки печуть пісні. Борошно в / с— 500 грам дріжджі— 11 ...
Салат витаминный с капустой и морковью
вважаю, что молодые овощи лучше всего съедать в сыром виде, чем их тушить или запекать. Ведь после термической обработки уходят все витамины. Поэтому лучше всего использовать их свежими в салатах. опис приготування: наприклад, я описала для вас рецепт того, как приготовить салат витаминный с к...