Рецепт Рігатоні з солодкою ковбасою

Рецепт Рігатоні з солодкою ковбасою
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування Рігатоні з солодкою ковбасою в томатному соусі.

кількість порцій: 4
  • солодкі ковбаски— 4 штуки
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • шавлія— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • цибулина— 1/2 штуки
  • консервовані помідори— 780 грам
  • рігатоні— 450 грам
  • кмин— 1/2 чайних ложки
  • каєнський перець— 1/4 чайних ложки
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • сіль і перець— 1 За смаком
Рігатоні з солодкою ковбасою - фото крок 1 Поставити на вогонь велику каструлю з підсоленою водою. Нарізати весь лук і часник. Зелена цибуля нарізати і відкласти окремо від інших інгредієнтів, так само вчинити з шавлією.

Рігатоні з солодкою ковбасою - фото крок 2 Видалити плівку з ковбасок.

Рігатоні з солодкою ковбасою - фото крок 3 Обсмажувати ковбасу в гарячому маслі, розбивши м'ясо на шматки схожі на фарш. Готувати до золотистого поджаристого стану.

Рігатоні з солодкою ковбасою - фото крок 4 Прибрати м'ясо з сковороди. Додати 2 столові ложки оливкової олії і шавлія. Смажити на протязі 1 хвилини. Додати кайенский перець і цибулю-порей. готувати ще 2-3 хвилини. Повернути м'ясо в сковороду. Вимкнути вогонь.

Рігатоні з солодкою ковбасою - фото крок 5 соус: Залити в каструлю 1 ст ложку оливкової олії. Додати кмин, часник і цибулю. гасити 3-4 хвилини. Додати консервовані помідори. Зменшити вогонь і продовжувати готувати ще 20 хвилин. Додати цукор і сіль. перемішати, продовжувати варити ще близько 2 хвилин. Ретельно перемішати томати в однорідну масу, додати молоко і вершкове масло, перемішати.
перемішати рігатоні (відварені в підсоленій воді) з ковбасою, викласти на блюдо і залити соусом.

Подібні рецепти

Рігатоні з лівером і цибулею

Фаршировані рігатоні

Рецепт приготування пасти Рігатоні зі смаженою цибулею, листям шавлії, курячою печінкою та сиром Пармезан. опис приготування: Це просте ситне блюдо готується за лічені хвилини. пасти Рігатоні— 420 грам несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки невеликих цибулин— 8 штук свіжого листя шавлії— 1...

Рігатоні з гострим м'ясним соусом

Рігатоні з гострим м'ясним соусом

Любіть страви погостріше? Тоді цей рецепт приготування рігатоні з гострим м'ясним соусом спеціально для вас! М'ясний фарш в томатному соусі, приправлений гострим перцем кайенский з макаронами. опис приготування: Улюблені макарони! Візьміть яловичий або баранячий фарш, обсмажте з гострим перцем...

Пироги з креветками і ковбасою

Пироги з креветками і ковбасою

Рецепт приготування пиріжків в горщиках з листкового тіста з начинкою з ковбаси, лука, кукурудзи і креветок. опис приготування: Ці незвичайні пишні пиріжки з начинкою з креветок і ковбаси - чудова несолодка випічка. Замість вермуту або вина ви можете використовувати білий винний оцет. заморо...

Піца з рогаликами і ковбасою

Піца з рогаликами і ковбасою

Рецепт приготування піци з рогаликами і з ковбасою. Це просто відмінний сніданок для Ваших дітей. обов'язково спробуйте. Смачного! опис приготування: 1) Розкачати тісто для рогаликів і покласти на деко для піци. Піднімати краю тесту, щоб утворилася скоринка. На сковороді смажити ковбасу на сер...

Піца з печерицями, ковбасою і сиром

Піца з печерицями, ковбасою і сиром

Спростити і прискорити приготування піци можна за рахунок покупного тесту. опис приготування: Можна використовувати не тільки покупне дріжджове тісто, але і бездріжджове, а також готові основи для піци. Змащуємо тісто протертими помідорами у власному соку або томатною пастою, викладаємо зверху...