Рецепт Potofe
Potofe — традиційне блюдо французької кухні. Зазвичай його прийнято готувати в холодну пору року, адже воно містить зігріваючий бульйон і ситне м'ясо з овочами. Давайте приготуємо це смачна страва.
опис приготування:
Для мене в цій страві найсмачніше бульйон-соус. Тому грінки — це необхідна частина страви. Саме поєднання соусу і грінок повністю розкривають смак.
- Крін гомілки— 4-5 штук
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- часник— 3-4 зубчики
- петрушка свіжа— 1/2 пучка(маленький)
- розмарин— 1/2 чайних ложки
- багет— 1/4 штуки
- Вершкове масло— 105 грам
- Вино червоне— 0,5-0,75 склянки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
Очистіть моркву і цибулю, наріжте великими шматочками.
Курячі гомілки посоліть, додайте розмарин, перець, часник, пару крапель рослинного масла. Натріть і залиште маринуватися.
У сковороді з додаванням 35 грам вершкового масла обсмажте овочі.
Як тільки овочі покриються рум'яною скоринкою, перекладіть їх в глибокий керамічний горщик.
У тій же сковороді обсмажте курячі гомілки з додаванням 35 грам вершкового масла.
До обсмаженою гомілок додайте овочі.
Додайте нарізану петрушку і вино. Тримайте на вогні до випаровування рідини.
В процесі випарювання, кілька разів перемішайте вміст сковороди.
Перекладіть гомілки і овочі в горщик, додайте лавровий лист, розмарин, перець і воду, але щоб вона не виходила за межі курки. Закрийте кришкою горщик і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Поки готується патофе, приготуйте грінки. Наріжте багет на шматочки і змастіть тонким шаром вершкового масла.
Обсмажте на грилі.
Обсмажені грінки натріть часником.
грінки готові.
Potofe готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Тісто на пельмені (класичний рецепт)
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...