Рецепт Potofe

Рецепт Potofe
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Potofe — традиційне блюдо французької кухні. Зазвичай його прийнято готувати в холодну пору року, адже воно містить зігріваючий бульйон і ситне м'ясо з овочами. Давайте приготуємо це смачна страва.

опис приготування:

Для мене в цій страві найсмачніше бульйон-соус. Тому грінки — це необхідна частина страви. Саме поєднання соусу і грінок повністю розкривають смак.

  • Крін гомілки— 4-5 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • часник— 3-4  зубчики
  • петрушка свіжа— 1/2  пучка(маленький)
  • розмарин— 1/2 чайних ложки
  • багет— 1/4 штуки
  • Вершкове масло— 105 грам
  • Вино червоне— 0,5-0,75 склянки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
Potofe - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Potofe - фото крок 2 Очистіть моркву і цибулю, наріжте великими шматочками.

Potofe - фото крок 3 Курячі гомілки посоліть, додайте розмарин, перець, часник, пару крапель рослинного масла. Натріть і залиште маринуватися.

Potofe - фото крок 4 У сковороді з додаванням 35 грам вершкового масла обсмажте овочі.

Potofe - фото крок 5 Як тільки овочі покриються рум'яною скоринкою, перекладіть їх в глибокий керамічний горщик.

Potofe - фото крок 6 У тій же сковороді обсмажте курячі гомілки з додаванням 35 грам вершкового масла.

Potofe - фото крок 7 До обсмаженою гомілок додайте овочі.

Potofe - фото крок 8 Додайте нарізану петрушку і вино. Тримайте на вогні до випаровування рідини.

Potofe - фото крок 9 В процесі випарювання, кілька разів перемішайте вміст сковороди.

Potofe - фото крок 10 Перекладіть гомілки і овочі в горщик, додайте лавровий лист, розмарин, перець і воду, але щоб вона не виходила за межі курки. Закрийте кришкою горщик і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Potofe - фото крок 11 Поки готується патофе, приготуйте грінки. Наріжте багет на шматочки і змастіть тонким шаром вершкового масла.

Potofe - фото крок 12 Обсмажте на грилі.

Potofe - фото крок 13 Обсмажені грінки натріть часником.

Potofe - фото крок 14 грінки готові.

Potofe - фото крок 15 Potofe готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Тісто на пельмені (класичний рецепт)

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...