Рецепт Ростбіф Каджун

Рецепт Ростбіф Каджун
Кількість порцій: 8 Час приготування: 16 г. 0 хв.
Рецепт приготування яловичини з приправою Каджун. Ваші рідні полюблять це смачна страва.

опис приготування:

перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси.

Проколоти весь ростбіф вилкою для м'яса. Покласти спекотне в великий закривається пластиковий мішок. Ложкою додати маринад і трохи покрутити, щоб добре покрити м'ясо. швидко охолодіть.

Коли все буде підготовлено, покласти печеня в каструлю з маринадом. Не додавайте воду. Готувати спекотне на слабкому вогні 8 — 10 годин. Зняти з вогню, викласти на блюдо, і дати відпочити 15 хвилин до нарізки.


  • рубленого часнику— 2 чайних ложки
  • готового хрону— 1/2 чайних ложки
  • гострого соусу з перцем— 1 Чайна ложка
  • сушеного чебрецю— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • приправи Cajun— 2 чайних ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • оцту солоду— 2 Ст. ложки
  • фунта яловичини, нарізаною круглими шматочками— 2 штуки
перемішати часник, хрін, гострий перцевий соус, чебрець, сіль, перець, приправу Каджун, оливкова олія оцет солоду в мисці до отримання однорідної маси.

Проколоти весь ростбіф вилкою для м'яса. Покласти спекотне в великий закривається пластиковий мішок. Ложкою додати маринад і трохи покрутити, щоб добре покрити м'ясо. швидко охолодіть.

Коли все буде підготовлено, покласти печеня в каструлю з маринадом. Не додавайте воду. Готувати спекотне на слабкому вогні 8 — 10 годин. Зняти з вогню, викласти на блюдо, і дати відпочити 15 хвилин до нарізки.


Подібні рецепти

Ростбіф з яловичини класичний

Кабачкова ікра «Все буде смачно»

На свята на гаряче люди переважно вибирають запечені страви. Тоді приготування великого маринованого шматка м'яса буде хорошим вибором для великої компанії. І мій рецепт вам підійде. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати ростбіф з яловичини класичний. Дослівно назва страви пер...

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки

Ростбіф з вирізки — чудова закуска або повноцінне гаряче. Таке чудове м'ясо можна подати за будь-що. До нього підійдуть запечені овочі або картопля. Приготувати його нескладно. опис приготування: Як приготувати ростбіф з вирізки? 1. Для початку включіть її нагріватися на 175 градусів. 2. Часни...

Ростбіф на грилі

Ростбіф на грилі

подивіться, як приготувати ростбіф на грилі, універсальне м'ясне блюдо для приготування вдома або на природі. Знадобиться якісна яловича вирізка і, звичайно, гриль, електричний або на вугіллі. опис приготування: Якщо ви виберете свіжу яловичину високої якості, то вам точно не захочеться переби...

Ростбіф з кров'ю

Ростбіф з кров'ю

Ця страва дуже нагадує нашу буженину, але готується в основному з яловичини або баранини. Смачне м'ясне блюдо для аматорів не пересмаженого м'яса. опис приготування: Любителі м'яса частенько ходять в ресторани саме для того, щоб з'їсти смачний шматок м'яса, іменований ростбіфом. Ростбіф з кров...

Ростбіф з мармурової яловичини

Ростбіф з мармурової яловичини

Добре приготовлений ростбіф з мармурової яловичини може стати справжньою окрасою будь-якого столу, навіть святкового. Готується м'ясо в духовці за особливим рецептом і має невеликий секрет… опис приготування: Існує кілька секретів приготування соковитого м'яса. Такий ростбіф з мармурової ялови...