Рецепт Розсольник по-польськи
вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається!
опис приготування:
Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати розсольник по-польськи. Він відрізняється від всіх нас звичного розсольнику, адже перлової крупи в ньому не буде. Але суп все одно виходить ситним і дуже смачним, і готується він набагато швидше. Читайте рецепт, готуйте розсольник по-польськи, і, може, тепер він буде вашим улюбленим супом.
- Солоний огірок— 5-6 штук(невеликі)
- Картопля— 5-6 штук
- морква— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- огірковий розсіл— 1 Склянка
- крем— 4-5 Ст. ложок
- борошно— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- сіль— 1/4 чайних ложки(за смаком)
- Чорний мелений перець— 2-3 Щепоток(за смаком)
- зелень— 1/2 пучка(Зелена цибуля, кріп)
2. Тим часом займемося іншими овочами. Морква натремо на дрібній тертці, ріпчаста цибуля і селера ріжемо на дрібні шматочки.
3. На рослинному маслі обсмажуємо кілька хвилин цибулю, а потім додаємо моркву і селеру. обсмажуємо хвилин 5 і відправляємо в каструлю до практично готового картоплі.
4. Солоний огірок очистимо від шкірки і натерти на крупній тертці. Потім обсмажити на олії кілька хвилин.
5. Картопля вже готовий, можна додавати розсіл і тертий огірок. Варимо ще хвилин 5-10.
6. А поки приготуємо заправку. У невеликій мисці змішаємо сметану і борошно. Добре перемішати і додамо 2-3 ст. ложки розсолу. І знову перемішаємо, щоб не було грудочок.
7. Виливаємо заправку в суп, доводимо до кипіння на маленькому вогні. Вимикаємо і додаємо дрібно нарізану зелень. накриваємо кришкою, нехай постоїть пару хвилин.
8. Оксамитовий і ароматний розсольник по-польськи готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Ікра кабачкова без консервації
Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...
Розсольник з солоних огірків
Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...
Розсольник зі свинини
Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...
Розсольник рибний класичний
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...
Розсольник з яловичиною і перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...