Рецепти mya.com.ua

Салат з яловичиною та горіхами

Салат з яловичиною та горіхами

Салат з яловичиною та горіхами — це дуже смачний і цікавий тайський салат, не тільки оригінальний, але ще і дуже смачний і ситний. салат пікантний, трохи хрусткий і неймовірно апетитний. опис приготування: Дуже простий, але смачний і ситний салат з яловичиною і горіхами готується досить просто...

Пиріг з курячими потрошками

Пиріг з курячими потрошками

Рецепт приготування пирога. кількість порцій: 6 мука— 500 грам(для тіста) сухі дріжджі— 7 грам(для тіста) цукор— 1 Чайна ложка(для тіста) молоко— 500 мілілітрів(для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) яйце— 1 штука(для тіста) вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста) сіль— 1 штука(за смаком) пучок з...

Риба припущена по-російськи

Риба припущена по-російськи

припущена риба, приготована по даним рецептом, чудова тим, що виходить дуже соковитою, т.к. зберігає в собі більшу частину розчинних речовин і вологи. опис приготування: Шматочки осетрини обшпарюємо окропом і зачищаємо від згустків білка. Укладаємо шаром в змащену маслом неглибоку посуд. Залив...

Полента

Полента

полента — це кукурудзяна каша, широко поширена в італійських районах Швейцарії. У Молдавії аналогічне блюдо називають мамалига. Ділюся рецептом приготування. опис приготування: У Швейцарії та Італії цю кукурудзяну кашу називають полента, в Молдавії і Україні — мамалига. По суті, це звичайна ка...

Пиріжки казахські

Торт рецепти «Майнкрафт»

У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте. опис приготування: Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсол...

Пісний салат з червоною квасолею

Пісний салат з червоною квасолею

Ділюся простим рецептом пісного салату з червоною квасолею. Вам точно сподобається це блюдо: смачно, апетитно і дуже ситно! Цей салат подається теплим, тому він навіть може замінити основне блюдо! опис приготування: розповім вам, як приготувати пісний салат з червоною квасолею. Виходить дуже с...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пунш класичний

Пунш класичний

такий напій, як пунш до нас прийшов з Америки. Пам'ятайте напій у великій піалі з ополоником на будь-якій американській вечірці? У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати пунш класичний. опис приготування: Такий напій знайде своє місце на будь-якому святі, а також зігріє Вас в холодну пор...

Салат з ананасами

Салат з ананасами

Новорічний салат з куркою і ананасами. Дуже смачне і гарне святкове блюдо! кількість порцій: 4 коровай хліба— 1 штука упаковка хлібних паличок— 1 штука(у вигляді соломки) пучок зеленого лука— 1 штука курячі стегна— 1 штука консервовані кільця ананаса— 6 штук яйця— 5 штук сир— 200 грам майонез— ...

Просте печиво без випічки

Просте печиво без випічки

Мегашоколадное хрустке печиво! Хочу поділитися з вами дивним рецептом, як приготувати шоколадне печиво без випічки. Цей десерт не випікається в духовці, а заморожується в морозильнику. опис приготування: Таке печиво ви можете приготувати з маленькою дитиною. Йому буде цікаво створити свій перш...

Рис з бобами

Рис з бобами

Мал з бобами — страва, яке можна приготувати за лічені хвилини. До того ж, воно — ситне і смачне. Дуже добре підходить для вечері в робочі будні. Готувати його можна і з "; вчорашнім" рисом. опис приготування: Ситний гарнір можна приготувати з рису з бобами. При цьому, підійдуть будь-які консе...

Риба з картоплею під майонезом

Риба з картоплею під майонезом

Для приготування вечері часто немає достатньо часу, тому подивіться, як приготувати рибу з картоплею під майонезом, запечену в духовці. Це дуже ситне, смачне і ароматне гаряче блюдо. опис приготування: Якщо ви не любитель покупного майонезу, але все ж хочете приготувати таку страву, скористайт...

Ребра дракона в червоному вині

Ребра дракона в червоному вині

Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...

Рікотта з лимоном та базиліком

Рікотта з лимоном та базиліком

Влаштуйте у себе вдома день високої італійської кухні — приготуйте рикотту з базиліком. Домашня рикотта з базиліком універсальна — її можна намазувати на хліб, додавати в страви або є просто так. опис приготування: Рікотта з базиліком — це той випадок, коли ми своїми руками з простих підручних...

Салат з грибами і сиром

Салат з грибами і сиром

Якщо ви любите прості страви, які складаються з доступних і недорогих інгредієнтів, хочу вам запропонувати відмінний варіант — салат з грибами і сиром. опис приготування: основа салату — печериці, їх можна замінити будь-якими іншими грибами на ваш смак і вибір. Сир важливо вибрати смачний, вза...

Пиріг зі слив

Пиріг зі слив

Почався сезон злив, і саме час побалувати себе смачною випічкою. Відмінно підійде пиріг зі слив з мигдальною крихтою. Можна використовувати і аличу, все на ваш смак. Готується пиріг близько години. опис приготування: Солодко-кислий смак пирога сподобається кожному, хто його спробує. Такий пирі...

Салат «А-ля Цезар»

Салат «А-ля Цезар»

Всім відомий класичний салат "; Цезар ";. Класичний варіант складається з салатного листя, крутонов, яєць, особливого соусу і курячої грудки. Існує також кілька варіацій на цю тему. опис приготування: некласичний, але дуже смачний "; Цезар" готовий. Салат дуже весняний, смачний і оригінальний...

Риба, запечена в фользі

Риба, запечена в фользі

Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом риби, запеченої у фользі. Дуже святкове пікантне блюдо на всі випадки життя! опис приготування: Риба прекрасно підходить для запікання. Можна брати і річкову, і морську, в останній менше кісток. Для приготування риби, запеченої у фользі в цей раз...

Салат «Цезар» з анчоусами (класичний)

Салат «Цезар» з анчоусами (класичний)

З таким блюдом, як салат "; Цезар ";, НЕ знаком, напевно, тільки ледачий. Варіанти приготування сьогодні обчислюються десятками або навіть сотнями. розповім, як приготувати салат "; Цезар" з анчоусами. опис приготування: Сьогодні приготуємо "; Цезар" без м'ясних інгредієнтів, але з чудовою зап...

Рецепт вина з агрусу

Рецепт вина з агрусу

З яких тільки фруктів, ягід і рослин не роблять вино по всьому світу. Які б ви не вибрали плоди, вони дадуть напою особливий колір, запах і смак. А цей варіант відрізняється великою оригінальністю. опис приготування: прочитавши інструкцію, ви дізнаєтеся про те, як приготувати рецепт вина з агр...