Рецепт Пиріжки казахські

Рецепт Пиріжки казахські
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте.

опис приготування:

Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсолютно різні начинки. На цей раз, я збираюся описати вам, як приготувати пиріжки казахські. Це національне блюдо часто роблять і в нашій країні, адже культура наших сусідів стала нам рідною і вже такої знайомої.

  • субпродукти яловичі— 500 грам(серце, печінку, легкі)
  • сіль— 10 грам
  • перець духмяний— 10 грам
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Рослинна олія— 300 мілілітрів
  • Вода тепла— 1 Склянка
  • борошно— 3 склянки
  • сода— 0,5 чайних ложки
пиріжки казахські - фото крок 1 Субпродукти відваріть до готовності в підсоленій воді.

пиріжки казахські - фото крок 2 цибуля чистий, наріжте кубиками. Обсмажте його в достатній кількості масла до золотистого кольору.

пиріжки казахські - фото крок 3 У м'ясорубці перекрутити цибулю з субпродуктами. Додати сіль, поперчіть фарш і добре перемішайте.

пиріжки казахські - фото крок 4 Тепер приготуйте тісто. Змішайте воду з содою, сіллю і двома ст. ложками олії. Всипте борошно і замішати тісто. Залиште його на 15 хвилин під рушником.

пиріжки казахські - фото крок 5 З тіста скачайте ковбаску. Розріжте її на шматочки і кожен розкачати в коржі в 10 см діаметром. В середину коржів викладіть начинку і зліпити краю.

пиріжки казахські - фото крок 6 Обсмажте пиріжки у великій кількості масла до золотистої скоринки. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Торт «диявольське тістечко»

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Пиріжки з заварного тіста з тунцем

Пиріжки з заварного тіста з тунцем

Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...

Пиріжки на картопляному відварі

Пиріжки на картопляному відварі

Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....