Рецепт Пиріжки казахські
У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте.
опис приготування:
Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсолютно різні начинки. На цей раз, я збираюся описати вам, як приготувати пиріжки казахські. Це національне блюдо часто роблять і в нашій країні, адже культура наших сусідів стала нам рідною і вже такої знайомої.
- субпродукти яловичі— 500 грам(серце, печінку, легкі)
- сіль— 10 грам
- перець духмяний— 10 грам
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Рослинна олія— 300 мілілітрів
- Вода тепла— 1 Склянка
- борошно— 3 склянки
- сода— 0,5 чайних ложки
цибуля чистий, наріжте кубиками. Обсмажте його в достатній кількості масла до золотистого кольору.
У м'ясорубці перекрутити цибулю з субпродуктами. Додати сіль, поперчіть фарш і добре перемішайте.
Тепер приготуйте тісто. Змішайте воду з содою, сіллю і двома ст. ложками олії. Всипте борошно і замішати тісто. Залиште його на 15 хвилин під рушником.
З тіста скачайте ковбаску. Розріжте її на шматочки і кожен розкачати в коржі в 10 см діаметром. В середину коржів викладіть начинку і зліпити краю.
Обсмажте пиріжки у великій кількості масла до золотистої скоринки. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Торт «диявольське тістечко»
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...
Пиріжки на картопляному відварі
Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...
Пиріжки з дріжджового тіста
Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....