Рецепт Пиріг з курячими потрошками

Рецепт Пиріг з курячими потрошками
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога.

кількість порцій: 6
  • мука— 500 грам(для тіста)
  • сухі дріжджі— 7 грам(для тіста)
  • цукор— 1 Чайна ложка(для тіста)
  • молоко— 500 мілілітрів(для тіста)
  • жовток— 1 штука(для тіста)
  • яйце— 1 штука(для тіста)
  • вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста)
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • пучок зеленої цибулі— 1 штука(для начинки)
  • курячі потрошки— 500 грам(серце і печінка, для начинки)
  • яйця— 3 штуки(для начинки)
  • рослинна олія— 2,5 Ст. ложки(для начинки)
Пиріг з курячими потрошками - фото крок 1 приготувати опару. борошно просіяти.
Половину борошна всипати в миску, додати дріжджі, влити 1 стакан води і поставити в тепле місце на 40 60 хв.

Пиріг з курячими потрошками - фото крок 2 Вершкове масло розтопити і змішати з молоком. Коли опара збільшиться вдвічі, вбити в неї жовток і яйце,
додати цукор і сіль, влити тепле молоко і ретельно розмішати. всипати
решту борошна, переміщати, викласти
тісто на присипаний борошном стіл і добре вимісити. Повернути його в каструлю. накрити і поставити в тепле місце
з 1.5-2 немає. поки тісто знову не підніметься.

Пиріг з курячими потрошками - фото крок 3 У цей час приготувати начинку.
Зелену цибулю промити і подрібнити.
У сковороді розігріти 0.5 ст. L. рослинного масла і обсмажити цибулю, 2-3 хв.,
перекласти в миску.

Пиріг з курячими потрошками - фото крок 4 Курячі потрошки очистити від жиру
і плівок, ретельно промити і нарізати шматочками. У сковороді нагріти
1,5 ст. L. масла, покласти потрошки і обсмажити. 10 хв. Посолити і поперчити.
2 яйця зварити круто, очистити і нарізати тонкими скибочками.

Пиріг з курячими потрошками - фото крок 5 Велику форму для хліба змастити маслом, що залишилося піднялося тісто розкачати в прямокутний
пласт і простелити їм форму так. щоб
з 4 сторін звисали краю Покласти
споживання, зверху рівномірно розподілити цибулю, потім — часточки яєць.

Пиріг з курячими потрошками - фото крок 6 Розігріти духовку до 180 ° С Закрити
начинку краями тіста. дати пирогу
расстояться 30 хв. в теплому місці, потім змастити злегка збитим яйцем. Зробити в середині пирога отвір. випікати 45-50 хв.

Подібні рецепти

Салат з курячими потрошками

Корейка з баранини

Смачний салат з курячими потрошками і маринованою цибулькою! Ваші чоловіки будуть в захваті, тому що відірватися від цього салату просто неможливо! Готуйте і насолоджуйтеся смаком! опис приготування: Салат можна приготувати як з декількох видів потрошки, так і з одного! У будь-якому випадку ви...

Плов з курячими крильцями

Плов з курячими крильцями

Мені здається, що плов люблять все! Приготуйте його з курячими крильцями і ви переконаєтеся, що краще страви немає! насичений, ароматний і дуже смачний плов підійде для сімейного обіду або вечері. пробуємо! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з курячими крильц...

Розсольник з курячими сердечками

Розсольник з курячими сердечками

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з курячими сердечками. Цей суп мені подобається навіть більше, ніж з м'ясом. Курячі сердечка дуже ніжні. Їх особливо люблять діти. опис приготування: Розсольник є одним з моїх найулюбленіших перших страв. Він хороший і в пісному варіанті, і на ...

Рис з курячими стегнами

Рис з курячими стегнами

Мал з курячими стегнами — смачне і ситне блюдо, яке за ароматом нагадує фарширований перець, а все завдяки тому, що в складі страви є солодкий перчик, який надає страві особливий аромат. опис приготування: Я дуже не люблю, коли рецепти приготування рису зводять до приготування плову. Але ж з р...

Рис з курячими шлунками

Рис з курячими шлунками

Мал з курячими шлунками - це по суті той же плов, тільки в дієтичному варіанті. У ньому трохи рослинного масла і гострих спецій. В цілому блюдо просте, смачне і дуже ситне. опис приготування: Мал з курячими шлунками - це чудове дієтичне блюдо, воно смачне, простий і дешевий. Таким блюдом можна...