Рецепт Ребра дракона в червоному вині

Рецепт Ребра дракона в червоному вині
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати!

опис приготування:

Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з поперечним різом, тоді вони краще прожаряться і їх можна буде порізати на порції. Також вибирайте ребра не надто жирні, з великою кількістю м'яса, тоді ви зможете повністю насолодитися дивним смаком страви. Смак дійсно виходить відмінним. зазначу, що самі по собі реберця, запечені в духовці, дуже навіть смачні, але ось в соусі з червоного вина і томатів - це просто якесь диво. Блюдо починає грати новими смаками і ароматами, та так, що не хочеться псувати його якимись гарнірами. Тому раджу подавати ребра дракона в червоному вині з легкими овочевими салатами, так буде найбільш смачно.

  • Свинячі реберця— 700 грам
  • цукор— 100 грам
  • Вино червоне— 200 мілілітрів
  • оцет яблучний— 50 мілілітрів
  • Томатний соус— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Ребра дракона в червоному вині - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Духовку розігрійте до 180 градусів. Ребра промийте та висушіть паперовими рушниками.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 2 Помістіть ребра в форму для запікання і натріть їх з кожного боку сіллю і перцем. Раджу використовувати мелений перець: він має більш яскравий аромат і насичений смак. Якщо у вас немає млини для перцю, можете використовувати кавомолку або просто розчавити перець качалкою, попередньо насипавши його в поліетиленовий пакет.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 3 Додайте в форму 150 мл води, накрийте форму фольгою і відправте в духовку на 1 час (температура - 150 градусів).

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 4 Тим часом приготуйте винний соус. Його можна готувати в сотейнику або просто в сковороді з товстим дном. У сковороду влийте вино, оцет, додайте цукор, трохи перцю.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 5 Також додайте томатний соус і томатну пасту, гарненько перемішайте і варіть на повільному вогні 15 хвилин.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 6 Соус повинен стати повністю однорідним, приємного бордового кольору.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 7 Вийміть форму з реберцями з духовку, зніміть фольгу. Кулінарної пензлем змастіть реберця зверху і з боків підготовленим соусом і відправте в духовку ще на 30 хвилин (температура 180 градусів).

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 8 Реберця в червоному вині готові. Подавайте їх гарячими.

Ребра дракона в червоному вині - фото крок 9 Їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Ребра баранини в духовці

Пиріг з апельсиновим варенням

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...

Ребра барбекю

Ребра барбекю

Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...

Ребра яловичі в духовці з картоплею

Ребра яловичі в духовці з картоплею

Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...

Ребра на грилі

Ребра на грилі

Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...

Ребра по-чеськи

Ребра по-чеськи

Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...