Рецепт Ребра дракона в червоному вині
Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати!
опис приготування:
Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з поперечним різом, тоді вони краще прожаряться і їх можна буде порізати на порції. Також вибирайте ребра не надто жирні, з великою кількістю м'яса, тоді ви зможете повністю насолодитися дивним смаком страви. Смак дійсно виходить відмінним. зазначу, що самі по собі реберця, запечені в духовці, дуже навіть смачні, але ось в соусі з червоного вина і томатів - це просто якесь диво. Блюдо починає грати новими смаками і ароматами, та так, що не хочеться псувати його якимись гарнірами. Тому раджу подавати ребра дракона в червоному вині з легкими овочевими салатами, так буде найбільш смачно.
- Свинячі реберця— 700 грам
- цукор— 100 грам
- Вино червоне— 200 мілілітрів
- оцет яблучний— 50 мілілітрів
- Томатний соус— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
Помістіть ребра в форму для запікання і натріть їх з кожного боку сіллю і перцем. Раджу використовувати мелений перець: він має більш яскравий аромат і насичений смак. Якщо у вас немає млини для перцю, можете використовувати кавомолку або просто розчавити перець качалкою, попередньо насипавши його в поліетиленовий пакет.
Додайте в форму 150 мл води, накрийте форму фольгою і відправте в духовку на 1 час (температура - 150 градусів).
Тим часом приготуйте винний соус. Його можна готувати в сотейнику або просто в сковороді з товстим дном. У сковороду влийте вино, оцет, додайте цукор, трохи перцю.
Також додайте томатний соус і томатну пасту, гарненько перемішайте і варіть на повільному вогні 15 хвилин.
Соус повинен стати повністю однорідним, приємного бордового кольору.
Вийміть форму з реберцями з духовку, зніміть фольгу. Кулінарної пензлем змастіть реберця зверху і з боків підготовленим соусом і відправте в духовку ще на 30 хвилин (температура 180 градусів).
Реберця в червоному вині готові. Подавайте їх гарячими.
Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Пиріг з апельсиновим варенням
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...
Ребра барбекю
Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...
Ребра яловичі в духовці з картоплею
Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...
Ребра на грилі
Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...
Ребра по-чеськи
Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...