Рецепт вина з агрусу
З яких тільки фруктів, ягід і рослин не роблять вино по всьому світу. Які б ви не вибрали плоди, вони дадуть напою особливий колір, запах і смак. А цей варіант відрізняється великою оригінальністю.
опис приготування:
прочитавши інструкцію, ви дізнаєтеся про те, як приготувати рецепт вина з агрусу. Воно за смаком нагадує класичне виноградне, але післясмак зовсім інше. Колір виходить рожево-червоним, переливаються на світлі. Якщо у вас залишилося багато ягід з врожаю, то спробуйте зробити це вино будинку.
- агрус— 10 кілограм
- вода— 3 L
- цукор— 2-3 кілограм
Переробіть агрус через м'ясорубку в желеподібну масу.
Перекладіть ягідну масу у велику каструлю. Влийте в неї очищену воду (пропорції 1:3).
Далі додайте цукор в такій же пропорції. Залиште сусло під кришкою на 10-12 днів при 20 градусах. Кожен день перемішуйте його, а краще перелийте в чисту тару.
Після цього відокремте мезгу від рідини. Віджимайте її через сито або друшляк і прибирайте.
Готовий сік процідіть через сито.
Перелийте сік в пляшку під гідрозатвор. Залиште його бродити при 18-22 градусах.
Кожні пару днів видаляйте осад трубкою. Також додайте трохи цукру, який попередньо змішайте з майбутнім вином (2-3 ст. ложками 40 градусів нагріву).
Робіть таку фільтрацію 2-2,5 місяці. Готове вино розлийте по пляшках. закупорте їх. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Рецепт малинового вина
Салат з вином не обов'язково повинен бути легким, мені здається ситний м'ясної або грибний варіант теж має місце бути. Пропоную вам спробувати поєднання грибів, квасолі і пікантною моркви. опис приготування: До червоного вина можна подати теплий салат з м'ясом, а можна спорудити такий ось ситн...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Повидло з агрусу
З агрусу добре варити повидло, так як його ягідки дуже багаті пектинами і відмінно перетворюються в желе. якщо бажаєте, щоб повидло мало характерний смак і колір, то додайте полуниці, наприклад. опис приготування: Серед інгредієнтів свого рецепта повидла з агрусу я вказала не вага ягід, а вага...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...
Рецепт баклажановой икры
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...