Рецепт Риба кета в духовці

Рецепт Риба кета в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кета - це дуже смачна червона риба із сімейства лососевих. вона корисна, так як в ній міститься багато полінасищенних жирів. Сама по собі риба ніжна, тому дуже важливо її правильно приготувати.

опис приготування:

Хочете приготувати смачну і соковиту рибку? Тоді вибирайте кету! Щоб блюдо стало повноцінним вечерею або обідом, додайте до нього овочі і запечіть все в духовці. Така смакота обов'язково сподобається всім вашим знайомим. Як приготувати рибу кету в духовці, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • філе кети— 1/2 кілограма
  • Картопля— 1/2 кілограма
  • Цибуля— 3 штуки
  • помідори— 3 штуки
  • сир— 300 грам
  • майонез— 100 грам
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • базилік— 2 чайних ложки
  • Масло рослинне— 1 Чайна ложка
Риба кета в духовці - фото крок 1 відправлення vımoyte, розріжте на порційні шматки і очистіть від кісток. Візьміть посуд для запікання, змастіть її рослинним маслом. Викладіть рибу в посуд для запікання і посипте базиліком і сіллю.

Риба кета в духовці - фото крок 2 Твердий сир будь-якого сорту натріть на крупній тертці. Розділіть тертий сир на три частини так, щоб дві з них були менше інший. одну (меншу) частина викладіть на рибу і рівномірно його розподілити.

Риба кета в духовці - фото крок 3 Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте під проточною водою. Потім гострим ножем наріжте цибулю на тонкі кільця. Викладіть цибулю поверх сиру з рибою.

Риба кета в духовці - фото крок 4 Картопля вимийте і очистіть від шкірки. Наріжте його тонкими кружечками. Викладіть рівномірно шар картоплі в посуд для запікання на кільця цибулі.

Риба кета в духовці - фото крок 5 Посипте картоплю ще однієї меншою частиною сиру. Постарайтеся його викласти максимально рівномірно.

Риба кета в духовці - фото крок 6 Помідори вимийте і також наріжте кружальцями. При бажанні ви можете очистити томати від шкірки, обдавши їх перед цим окропом. Викладіть помідори в форму для запікання.

Риба кета в духовці - фото крок 7 У невеликій мисці або піалках змішайте решту тертого сиру з майонезом. Додайте трохи сушеного базиліка і ретельно перемішайте всі інгредієнти.

Риба кета в духовці - фото крок 8 Отриману суміш викласти на помідори. Духовку розігрійте до двохсот двадцяти градусів. Поставте в неї блюдо з рибою, запікайте тридцять-сорок хвилин. Подавайте блюдо гарячим.

Подібні рецепти

Річкова риба, запечена в духовці

Лобіо з яйцем

Після вдалої риболовлі або походу в магазин хочеться якомога смачніше приготувати свою здобич. Це рецепт приготування будь-річкової риби, запеченої в духовці. опис приготування: Цей рецепт приготування річкової риби, запеченої в духовці, мені дуже сподобався своєю простотою. Рибу і морожені ов...

Риба на грилі в духовці

Риба на грилі в духовці

Корисне, дуже смачна страва для всієї родини — це риба на грилі в духовці в домашніх умовах. Соковита і апетитна, вона гідна вашої уваги та кращого святкового столу. опис приготування: Перед вами нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати рибу на грилі в духовці. Використовувати мо...

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці

Риба під майонезом в духовці — це дуже проста, але смачна запіканка з апетитною сирною скоринкою. Готується дуже просто, доволі швидко, при цьому прекрасно наситить і залишить відчуття легкості. опис приготування: Приготована риба під майонезом в духовці дуже добре поєднується з різними гарнір...

Риба під маринадом в духовці

Риба під маринадом в духовці

Якщо ви хочете почастувати своїх близьких смачним і легким стравою, то подивіться, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Рибу можна брати будь-яку на свій розсуд і за можливості. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Для приготування ...

Риба «під шубою» в духовці

Риба «під шубою» в духовці

Навіть якщо ви не великий любитель рибних страв, це вам сподобається напевно. соковита риба, овочі та картопляне пюре з легкої скоринкою ... це смачне і ситне блюдо гідно навіть святкового столу. опис приготування: Це відмінне блюдо хоч для звичайного обіду, хоч для невеликого свята. Соковита ...