Рецепт Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо!
опис приготування:
Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару красноголовців, maslenok, п'ят сироїжок. Якщо ваш «улов» невеликий, додайте глив або шампіньйонів.
- гриби— 200 грам(суміш різних)
- Картопля— 2 штуки
- Перлова крупа— 2 склянки(варена)
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Кабачок— 150 грам
- огірки малосольні— 2-3 штук(невеликі)
- томати протерті— 1/2 склянки
- розсіл— 1/2 склянки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- чебрець— 1 Чайна ложка
- Чорний перець— За смаком
Влийте в сковороду проціджений розсіл і протерті помідори, доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні хвилин 10. Додайте кабачок і малосольні огірки, нарізані кубиками і тушкуйте ще 10 хвилин.
Паралельно зваріть нарізану кубиками картоплю в двох літрах води. Додайте варену перловку і дайте проваритися пару хвилин разом. Я замочую перловку завжди у великій кількості, потім відварюю майже до готовності і промиваю. Надлишки заморожують і завжди маю під рукою готову крупу. Це дуже спрощує приготування супів з перловою крупою.
Викладіть в суп вміст сковороди і проваріть пару хвилин. Скорегуйте суп на сіль, додайте мелений чорний перець, лавровий лист, кріп і чебрець. Щільно накрийте кришкою, зніміть суп з вогню і дайте настоятися хвилин 20.
Подавайте розсольник зі свіжою зеленню і м'яким житнім хлібом, додавши в тарілки сметану.
Подібні рецепти
Омлет з опеньками
пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...
Рибні котлети з кабачком
Кабачок є улюбленим овочем багатьох людей, рівним рахунком як і риба. Рибних страв існує безліч, але для справжніх гурманів — рибні котлети з кабачком в домашніх умовах. опис приготування: Прості рибні котлети з кабачком в домашніх умовах — це відмінне рішення до вечері і навіть обіду. Як і пе...
Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком
Корейські салати придбали свою популярність у багатьох країнах, незважаючи на свою гостроту, хоча її можна регулювати, якщо готуємо овочі будинку. Салат буде ще смачніше, якщо дати йому настоятися. опис приготування: Салат по-корейськи з молодої капусти з редисом і кабачком. Для салату можна в...
Розсольник з грибами
Розсольник з грибами — суцільне об'їдання! Як багато в українській кухні чудових перших страв. ситних, смачних, корисних. Розсольник з грибами — саме таке блюдо. Ось мій рецепт, рекомендую. опис приготування: Розсольник з грибами можна готувати з печерицями або сушеними грибами. Сухі гриби пот...
Пісний плов з грибами
Під час посту теж хочеться іноді побалувати себе ароматним пловом — і це цілком можливо, якщо замінити м'ясо на гриби! Рецепт приготування пісного плову з грибами — для пісних днів і не тільки. опис приготування: Поживну цінність пісного плову з грибами складно переоцінити — в ньому таким вдал...