Рецепт Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Рецепт Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо!

опис приготування:

Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару красноголовців, maslenok, п'ят сироїжок. Якщо ваш «улов» невеликий, додайте глив або шампіньйонів.

  • гриби— 200 грам(суміш різних)
  • Картопля— 2 штуки
  • Перлова крупа— 2 склянки(варена)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Кабачок— 150 грам
  • огірки малосольні— 2-3 штук(невеликі)
  • томати протерті— 1/2 склянки
  • розсіл— 1/2 склянки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— За смаком
Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками - фото крок 1 Підготовлені гриби наріжте дрібно і обсмажте на олії до рум'янцю, додайте цибулю і смажте разом ще кілька хвилин. Потім додайте моркву соломкою і трохи прогрійте все разом.

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками - фото крок 2 Влийте в сковороду проціджений розсіл і протерті помідори, доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні хвилин 10. Додайте кабачок і малосольні огірки, нарізані кубиками і тушкуйте ще 10 хвилин.

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками - фото крок 3 Паралельно зваріть нарізану кубиками картоплю в двох літрах води. Додайте варену перловку і дайте проваритися пару хвилин разом. Я замочую перловку завжди у великій кількості, потім відварюю майже до готовності і промиваю. Надлишки заморожують і завжди маю під рукою готову крупу. Це дуже спрощує приготування супів з перловою крупою.

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками - фото крок 4 Викладіть в суп вміст сковороди і проваріть пару хвилин. Скорегуйте суп на сіль, додайте мелений чорний перець, лавровий лист, кріп і чебрець. Щільно накрийте кришкою, зніміть суп з вогню і дайте настоятися хвилин 20.

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками - фото крок 5 Подавайте розсольник зі свіжою зеленню і м'яким житнім хлібом, додавши в тарілки сметану.

Подібні рецепти

Пісний розсольник

Омлет з опеньками

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Рибні котлети з кабачком

Рибні котлети з кабачком

Кабачок є улюбленим овочем багатьох людей, рівним рахунком як і риба. Рибних страв існує безліч, але для справжніх гурманів — рибні котлети з кабачком в домашніх умовах. опис приготування: Прості рибні котлети з кабачком в домашніх умовах — це відмінне рішення до вечері і навіть обіду. Як і пе...

Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком

Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком

Корейські салати придбали свою популярність у багатьох країнах, незважаючи на свою гостроту, хоча її можна регулювати, якщо готуємо овочі будинку. Салат буде ще смачніше, якщо дати йому настоятися. опис приготування: Салат по-корейськи з молодої капусти з редисом і кабачком. Для салату можна в...

Розсольник з грибами

Розсольник з грибами

Розсольник з грибами — суцільне об'їдання! Як багато в українській кухні чудових перших страв. ситних, смачних, корисних. Розсольник з грибами — саме таке блюдо. Ось мій рецепт, рекомендую. опис приготування: Розсольник з грибами можна готувати з печерицями або сушеними грибами. Сухі гриби пот...

Пісний плов з грибами

Пісний плов з грибами

Під час посту теж хочеться іноді побалувати себе ароматним пловом — і це цілком можливо, якщо замінити м'ясо на гриби! Рецепт приготування пісного плову з грибами — для пісних днів і не тільки. опис приготування: Поживну цінність пісного плову з грибами складно переоцінити — в ньому таким вдал...