Рецепт Пунш класичний

Рецепт Пунш класичний
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
такий напій, як пунш до нас прийшов з Америки. Пам'ятайте напій у великій піалі з ополоником на будь-якій американській вечірці? У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати пунш класичний.

опис приготування:

Такий напій знайде своє місце на будь-якому святі, а також зігріє Вас в холодну пору. Напій виходить дивно ароматним і насиченим, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати пунш класичний без праці і клопоту. Готовий пунш подавайте з шматочками лимона і імбирного печива, також можна прикрасити паличкою кориці. Пригощайтеся!

  • темний ром— 350 мілілітрів
  • Гаряча вода— 750 мілілітрів
  • заварний чай— 2 чайних ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • лимон— 1 штука
1 Зварюють зварювальний шар, наполягаючи її на гарячій воді 15 хвилин. Процідити через сито.

2 Перелийте заварку в миску, додайте туди ром і цукор.

3 В отриману рідину вичавити сік 1 лимона.

4 Перелийте все в каструлю і варіть на маленькому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи її.

5 Пунш подавайте теплим, майже гарячим.

Подібні рецепти

Пунш класичний рецепт

Підлива для котлет

Пунш може бути гарячим і холодним, алкогольним і безалкогольним. Даний рецепт пуншу з фруктами і шампанським — чудово підходить для відпочинку з друзями. опис приготування: Сьогодні пуншем називають практично будь-який коктейль. У напої можуть мати місце різні компоненти: чай, сік, лимон, мед ...

Пунш з варення

Пунш з варення

Пунш з варення — це алкогольний напій, який готується з 5 основних інгредієнтів: чорного чаю, меду, грейпфрута + лимон, варення і темного рому. Дуже смачно і п'яно опис приготування: Пунш з варення — дуже смачний гарячий алкогольний напій. Назва напою походить від від індійського слова «pantsc...

Пунш з ягід і м'яти

Пунш з ягід і м'яти

Простий рецепт приготування святкового безалкогольного напою з малини, чорниці і м'яти. опис приготування: Об'єднати в глечику для пуншу малиновий або полуничний сік з соком лайма, чорницею, малиною, листям м'яти і тонкими скибочками лимона. Додати в напій подрібнений лід. гарненько перемішати...

Пунш з рожевим вином

Пунш з рожевим вином

Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...

Пунш Літаючий острів

Пунш Літаючий острів

Рецепт приготування безалкогольного освіжаючого пуншу, яким можна пригостити навіть дитини. опис приготування: Якщо ви любитель красивих і ефектних страв, які при цьому мають чудовим смаком, то «Літаючий острів» це якраз те, що вам потрібно. Лише чверть години, і вишукане частування готове. ...