Рецепт Риба припущена по-російськи
припущена риба, приготована по даним рецептом, чудова тим, що виходить дуже соковитою, т.к. зберігає в собі більшу частину розчинних речовин і вологи.
опис приготування:
Шматочки осетрини обшпарюємо окропом і зачищаємо від згустків білка. Укладаємо шаром в змащену маслом неглибоку посуд. Заливаємо гарячою водою або рибним бульйоном так, щоб риба була їм покрита на одну чверть.
додаємо цибулю, петрушку, перець і вливаємо біле вино.
Лавровий лист до осетрини краще не додавати.
Припускаємо рибу при слабкому кипінні 15-20 хвилин під закритою кришкою.
готуємо соус. морква, петрушку і солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, цибуля - великими кільцями. Припускаем овощи 5-7 хвилин в рибному бульйоні.
Печериці нарізаємо скибочками і обшпарюємо.
Змішуємо томатний соус з бульйоном від припускання риби.
Овочі і томатний соус з'єднуємо і проварюємо разом 8-10 хвилин.
Готову рибу зберігаємо до подачі на стіл.
Поливаємо рибу готовим соусом і гарніруем вареною картоплею.
Смачного!
- осетрина— 600 грам
- вершкове масло— 15 грам
- соус томатний готовий— 300 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- петрушка корінь— 2 штуки
- огірка солоні— 50 грам
- печериці— 50 грам
- оливки— 30 грам(для прикраси)
- чорний перець— — За смаком
- вино біле сухе— 30 грам
- лимон— 4 скибочки
- морква— 2-3 штук
додаємо цибулю, петрушку, перець і вливаємо біле вино.
Лавровий лист до осетрини краще не додавати.
Припускаємо рибу при слабкому кипінні 15-20 хвилин під закритою кришкою.
готуємо соус. морква, петрушку і солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, цибуля - великими кільцями. Припускаем овощи 5-7 хвилин в рибному бульйоні.
Печериці нарізаємо скибочками і обшпарюємо.
Змішуємо томатний соус з бульйоном від припускання риби.
Овочі і томатний соус з'єднуємо і проварюємо разом 8-10 хвилин.
Готову рибу зберігаємо до подачі на стіл.
Поливаємо рибу готовим соусом і гарніруем вареною картоплею.
Смачного!
Подібні рецепти
Часникові сухарики
Цікаве старовинне російське блюдо, дуже просте в приготуванні. Підійде будь-яка риба без кісток. Блюдо виходить дуже соковитим і ніжним. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: У цей рибну страву Ви цілком можете додати ще якісь овочі. Сюди прекрасно підійде картопля, нарізаний ку...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...