Рецепт Риба припущена по-російськи

Рецепт Риба припущена по-російськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
припущена риба, приготована по даним рецептом, чудова тим, що виходить дуже соковитою, т.к. зберігає в собі більшу частину розчинних речовин і вологи.

опис приготування:

Шматочки осетрини обшпарюємо окропом і зачищаємо від згустків білка. Укладаємо шаром в змащену маслом неглибоку посуд. Заливаємо гарячою водою або рибним бульйоном так, щоб риба була їм покрита на одну чверть.

додаємо цибулю, петрушку, перець і вливаємо біле вино.

Лавровий лист до осетрини краще не додавати.

Припускаємо рибу при слабкому кипінні 15-20 хвилин під закритою кришкою.

готуємо соус. морква, петрушку і солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, цибуля - великими кільцями. Припускаем овощи 5-7 хвилин в рибному бульйоні.

Печериці нарізаємо скибочками і обшпарюємо.

Змішуємо томатний соус з бульйоном від припускання риби.

Овочі і томатний соус з'єднуємо і проварюємо разом 8-10 хвилин.

Готову рибу зберігаємо до подачі на стіл.

Поливаємо рибу готовим соусом і гарніруем вареною картоплею.

Смачного!


  • осетрина— 600 грам
  • вершкове масло— 15 грам
  • соус томатний готовий— 300 грам
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • петрушка корінь— 2 штуки
  • огірка солоні— 50 грам
  • печериці— 50 грам
  • оливки— 30 грам(для прикраси)
  • чорний перець— — За смаком
  • вино біле сухе— 30 грам
  • лимон— 4 скибочки
  • морква— 2-3 штук
Шматочки осетрини обшпарюємо окропом і зачищаємо від згустків білка. Укладаємо шаром в змащену маслом неглибоку посуд. Заливаємо гарячою водою або рибним бульйоном так, щоб риба була їм покрита на одну чверть.

додаємо цибулю, петрушку, перець і вливаємо біле вино.

Лавровий лист до осетрини краще не додавати.

Припускаємо рибу при слабкому кипінні 15-20 хвилин під закритою кришкою.

готуємо соус. морква, петрушку і солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, цибуля - великими кільцями. Припускаем овощи 5-7 хвилин в рибному бульйоні.

Печериці нарізаємо скибочками і обшпарюємо.

Змішуємо томатний соус з бульйоном від припускання риби.

Овочі і томатний соус з'єднуємо і проварюємо разом 8-10 хвилин.

Готову рибу зберігаємо до подачі на стіл.

Поливаємо рибу готовим соусом і гарніруем вареною картоплею.

Смачного!


Подібні рецепти

Припущена в молоці риба по-староруський

Часникові сухарики

Цікаве старовинне російське блюдо, дуже просте в приготуванні. Підійде будь-яка риба без кісток. Блюдо виходить дуже соковитим і ніжним. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: У цей рибну страву Ви цілком можете додати ще якісь овочі. Сюди прекрасно підійде картопля, нарізаний ку...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...