Рецепт Пиріг зі слив

Рецепт Пиріг зі слив
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Почався сезон злив, і саме час побалувати себе смачною випічкою. Відмінно підійде пиріг зі слив з мигдальною крихтою. Можна використовувати і аличу, все на ваш смак. Готується пиріг близько години.

опис приготування:

Солодко-кислий смак пирога сподобається кожному, хто його спробує. Такий пиріг зі слив стане відмінним доповненням до чаю і домашнім посиденьок всією сім'єю. Замість слив можуть бути абрикоси, алича або інші фрукти за смаком. У готовому вигляді пиріг виходить повітряним і дуже смачним!

  • Зливи— 1  кілограм
  • мигдаль рубаний— 100  грам
  • Вершкове масло— 150 грам(25 г в миндальную крихту)
  • сіль— 1  Щепоток
  • цукор— 130  грам(30 г в миндальную крихту)
  • яйця— 3  штуки
  • борошно— 200  грам
  • розпушувач— 1  чайних ложок
  • крем— 4  Ст. ложки
Пиріг зі слив - фото крок 1 1. Розітріть вершкове масло з цукром, сіллю і яйцями. Це можна робити міксером, а можна віночком вручну.

Пиріг зі слив - фото крок 2 2. Маса повинна вийти кремообразной і без грудочок. В окремому посуді ми будемо готувати другу частину тесту.

Пиріг зі слив - фото крок 3 3. змішуємо борошно, мигдаль і розпушувач. мигдалю залиште 20 г для крихти.

Пиріг зі слив - фото крок 4 4. У мигдальне тісто потрібно додати сметану (поступово).

Пиріг зі слив - фото крок 5 5. Потім потрібно з'єднати обидві маси, ретельно їх перемішавши.

Пиріг зі слив - фото крок 6 6. Обидві маси потрібно перемішати вручну, без змішувача допомоги.

Пиріг зі слив - фото крок 7 7. Тепер потрібно приготувати мигдалеву крихту: змішуємо пару пучок борошна з натертим мигдалем і вершковим маслом і рубаємо ножем, поки не вийде крихта.

Пиріг зі слив - фото крок 8 8. Виливаємо наше тісто в підготовлену форму, потім посипаємо верх крихтою і викладаємо нарізані сливи. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин (готовність перевіряйте ножем або сірником). Після запікання дайте пирога охолонути, щоб його можна було легко витягти з форми.

Пиріг зі слив - фото крок 9 9. Подавайте пиріг зі слив, акуратно розрізаючи гострим ножем. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Сацебелі зі слив

Сирно-кокосовий пиріг

Sacebeli — це базовий соус грузинської кухні, рецептів приготування якого дуже багато. Його можна готувати з помідорів, зі слив або з їх поєднання, а смакові нюанси залежать від спецій. опис приготування: Сацебелі зі слив готувати просто, рецептів цього соусу багато і мій — один з них. Дивітьс...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...