Рецепт Рибні фрикадельки в томатному соусі

Рецепт Рибні фрикадельки в томатному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не знаю, як використовувати свіжий рибний фарш? Моя вам порада: приготуйте рибні фрикадельки в томатному соусі. Ця страва дуже просто готується, проте за смаком воно перевершить всі очікування.

опис приготування:

Ось вам ідея використання фаршу з абсолютно будь-якого виду риби — приготовані власноруч рибні фрикадельки в томатному соусі. Я пробував готувати фрикадельки за цим рецептом з фаршу і білої, і червоної риби — виходить однаково смачно. Я найчастіше подаю рибні фрикадельки в томатному соусі з макаронами, втім, не сумніваюся, вони будуть відмінно поєднуватися з пюре або рисом. Бажаю вам удачі в приготуванні і приємного апетиту!

Рецепт приготування:

1. перше, що нам необхідно зробити — це замочити хліб в молоці приблизно на 15-20 хвилин. Хліб вбере в себе все молоко.

2. Поки хлібна м'якоть набухає, обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

3. Далі змішайте у великій мисці замочений хліб, обсмажені в олії цибулю, а також дрібно нарубану свіжу зелень, два яйця, і за смаком трохи тертого сиру, сіль і перець.

4. Тепер туди ж покладіть фарш і добре перемішайте.

5. З отримав фаршу мокрими руками зробіть фрикадельки.

6. Поставте духовку на 220 градусів. запікайте фрикадельки 15 хвилин.

7. Томатний соус (покупної або приготований своїми руками) доведіть до кипіння, після чого додайте в нього фрикадельки і тушкуйте 5 хвилин.

Усе, рибні фрикадельки в томатному соусі можна подавати до столу. Смачного!

  • фарш рибний— 1 кілограм
  • Білий хліб (м'якоть)  — 50 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • зелень— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • Тертий сир— 50 грам
  • Томатний соус— 400 мілілітрів
Ось вам ідея використання фаршу з абсолютно будь-якого виду риби — приготовані власноруч рибні фрикадельки в томатному соусі. Я пробував готувати фрикадельки за цим рецептом з фаршу і білої, і червоної риби — виходить однаково смачно. Я найчастіше подаю рибні фрикадельки в томатному соусі з макаронами, втім, не сумніваюся, вони будуть відмінно поєднуватися з пюре або рисом. Бажаю вам удачі в приготуванні і приємного апетиту!

Рецепт приготування:

1. перше, що нам необхідно зробити — це замочити хліб в молоці приблизно на 15-20 хвилин. Хліб вбере в себе все молоко.

2. Поки хлібна м'якоть набухає, обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

3. Далі змішайте у великій мисці замочений хліб, обсмажені в олії цибулю, а також дрібно нарубану свіжу зелень, два яйця, і за смаком трохи тертого сиру, сіль і перець.

4. Тепер туди ж покладіть фарш і добре перемішайте.

5. З отримав фаршу мокрими руками зробіть фрикадельки.

6. Поставте духовку на 220 градусів. запікайте фрикадельки 15 хвилин.

7. Томатний соус (покупної або приготований своїми руками) доведіть до кипіння, після чого додайте в нього фрикадельки і тушкуйте 5 хвилин.

Усе, рибні фрикадельки в томатному соусі можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Рибні фрикадельки в сметанному соусі

Рибні котлети в томатному соусі

Такі рибні фрикадельки в сметанному соусі в домашніх умовах готуються просто і досить швидко, та ще й смачними такими виходять, що просто пальчики оближеш! До них підійде будь-який гарнір. опис приготування: Ділюся з вами цікавим, але все ж дуже простим рецептом рибних фрикадельок в сметанному...

Рибні тефтелі в томатному соусі

Рибні тефтелі в томатному соусі

Це дивно простий рецепт рибних тефтелей в томатному соусі, які можна приготувати на обід або вечерю і подати з улюбленим гарніром. Такі тефтелі з задоволенням їдять і діти, і дорослі. опис приготування: Досить прості в приготуванні рибні тефтелі в томатному соусі в домашніх умовах можна готува...

Равіолі в томатному соусі

Равіолі в томатному соусі

Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним! опис приготування: Равіолі готуємо так. беремо 500 г борошна, 200 мл води і замішуємо тісто. тонко розг...

Різотто в томатному соусі

Різотто в томатному соусі

Рецепт приготування різото в томатному соусі. кількість порцій: 4-6 Мал— 300 грам бульйон— 1 літр яйця— 2 штуки чотири сиру пармезан— 100 грам вершкове масло— 60 грам сіль, перець— 1 штука Доведіть соус до кипіння на середньому вогні. На сусідній плитці закип'ятіть бульйон. Додайте р...

Рибні тефтелі в соусі

Рибні тефтелі в соусі

Рецептів рибних тефтелей багато. Я хочу поділитися своїм рецептом рибних тефтелей в сметанному соусі. Тефтелі виходять дуже смачними і ніжними. І готуються зовсім просто. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Рибні тефтелі в соусі виходять дуже ніжними в такому варіанті. Рибні тефтелі в соус...