Рецепт Риба з квасолею

Рецепт Риба з квасолею
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Навіть не фанати риби оцінять цей простий рецепт дійсно смачної страви. Риба в поєднанні з квасолею і овочами заграє новими фарбами.

опис приготування:

Для приготування риби з квасолею раджу використовувати філе саме білої риби — це може бути і хек, і лихоманка, і Поллак. краще, щоб це була морська риба, в ній все таки менше кісток) Апельсин можна замінити і лимоном, якщо хочете більш кислий, а не кисло-солодкий смак. Для рецепта також візьміть стручкову квасолю (можна свіжу або заморожену), а не консервовану.

1. Рибне філе вимити, висушити, натерти сіллю і перцем і відправити в холодильник на 20 хвилин.

2. Стручкову квасолю заливаємо окропом хвилин на 5, потім воду зливаємо.

3. Апельсин розрізаємо на дві половинки: з однієї робимо сік, іншу нарізаємо часточками.

4. Часник теж тонко нарізати часточками.

5. Половину вершкового масла нарізаємо кубиками, другу половину розтоплюємо.

6. Беремо лист пергаменту, в який вільно можна загорнути квасоля і рибу. Змащуємо посередині маслом. Викладаємо філе риби, навколо квасоля, зверху посипаємо естрагоном, кладемо часточки часнику, апельсина, і кубики масла. Загортаємо все це. Порада: лист пергаменту спочатку розкладіть на деку, щоб при перенесенні нічого не розвалилося.

7. Отруюємо в духовку на 30-40 хвилин при 200 З.

Готово! Подаємо гарячим. Смачного)


  • Філе білої риби— 800-900 грам
  • апельсин— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Стручкова квасоля заморожена— 500 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • естрагон сушений— 1 Чайна ложка
  • спеції— За смаком
Для приготування риби з квасолею раджу використовувати філе саме білої риби — це може бути і хек, і лихоманка, і Поллак. краще, щоб це була морська риба, в ній все таки менше кісток) Апельсин можна замінити і лимоном, якщо хочете більш кислий, а не кисло-солодкий смак. Для рецепта також візьміть стручкову квасолю (можна свіжу або заморожену), а не консервовану.

1. Рибне філе вимити, висушити, натерти сіллю і перцем і відправити в холодильник на 20 хвилин.

2. Стручкову квасолю заливаємо окропом хвилин на 5, потім воду зливаємо.

3. Апельсин розрізаємо на дві половинки: з однієї робимо сік, іншу нарізаємо часточками.

4. Часник теж тонко нарізати часточками.

5. Половину вершкового масла нарізаємо кубиками, другу половину розтоплюємо.

6. Беремо лист пергаменту, в який вільно можна загорнути квасоля і рибу. Змащуємо посередині маслом. Викладаємо філе риби, навколо квасоля, зверху посипаємо естрагоном, кладемо часточки часнику, апельсина, і кубики масла. Загортаємо все це. Порада: лист пергаменту спочатку розкладіть на деку, щоб при перенесенні нічого не розвалилося.

7. Отруюємо в духовку на 30-40 хвилин при 200 З.

Готово! Подаємо гарячим. Смачного)


Подібні рецепти

Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею

Відварна риба (простий рецепт)

Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...

Підлива з ковбасок з квасолею

Підлива з ковбасок з квасолею

Основа страви - квасоля в соусі з томата з цибулею, морквиною і спеціями. Але рецепт можна доповнювати і урізноманітнити, додаючи шматочки м'яса, купати або ковбаски. Ситне і зігріваючі блюдо. опис приготування: Квасоля за смаком чудово поєднується з копченостями, тому підлива з квасолі з ковб...

Пісний суп з квасолею

Пісний суп з квасолею

думаю, цей рецепт приготування пісного супу з квасолею може стати в нагоді не тільки дотримують пост. В першу чергу — увазі вегетаріанців, але і всіх інших ласкаво просимо за наш столик!:) опис приготування: такі рецепти, як цей, я називаю "; в скарбничку безладної господині" :). Якщо ви часто...

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

В піст не обійтися без таких салатів: ситних і поживних, але з дозволених продуктів. Майонез я використовую пісний, без яєць. Дивіться детальний рецепт! опис приготування: Зараз я покажу вам, як приготувати пісний салат з квасолею і кукурудзою. Для салату можна вибрати квасоля консервовану або...