Рецепт Равіолі в томатному соусі

Рецепт Равіолі в томатному соусі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним!

опис приготування:

Равіолі готуємо так. беремо 500 г борошна, 200 мл води і замішуємо тісто. тонко розгортає. В якості начинки для равіолі використовуйте фарш, сир, сир, овочі, зелень — Усе, що хочете. Можна равіолі приготувати заздалегідь і заморозити, а вже потім йти за цим рецептом.

Равіолі в томатному соусі дуже гостре приємне блюдо, можна до нього додати ще тертих помідорів, щоб соус був більш червоний або сухого білого вина кілька ложок. взагалі, соусу справа суто індивідуальна і вони кожен раз повинні бути різними, в залежності від настрою і складу гостей за столом. Якщо є діти, то їм подається окремий соус з перетертих помідорів, уварених з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!


  • готові равіолі— 300 грам
  • шпинат порізаний— 1/2 склянки
  • артишоки консервовані— 1/2 склянки(по бажанню)
  • Помідори черрі— 250 грам
  • Масло оливкове— За смаком
  • спеції— За смаком
Равіолі в томатному соусі - фото крок 1 артишок, помідори і шпинат порізати.

Равіолі в томатному соусі - фото крок 2 На оливковій олії обсмажте часник, артишок, помідори і дрібно порубаний шпинат до готовності. додайте спеції.

Равіолі в томатному соусі - фото крок 3 Відваріть равіолі в підсоленій киплячій воді.

Равіолі в томатному соусі - фото крок 4 У сковороду викладіть готові равіолі та обережно перемішайте.

Равіолі в томатному соусі - фото крок 5 Тонко поріжте базилік для прикраси.

Равіолі в томатному соусі - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Равіолі з лососем

Равіолі в вершковому соусі

Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...