Рецепт Равіолі в томатному соусі
Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним!
опис приготування:
Равіолі готуємо так. беремо 500 г борошна, 200 мл води і замішуємо тісто. тонко розгортає. В якості начинки для равіолі використовуйте фарш, сир, сир, овочі, зелень — Усе, що хочете. Можна равіолі приготувати заздалегідь і заморозити, а вже потім йти за цим рецептом.
Равіолі в томатному соусі дуже гостре приємне блюдо, можна до нього додати ще тертих помідорів, щоб соус був більш червоний або сухого білого вина кілька ложок. взагалі, соусу справа суто індивідуальна і вони кожен раз повинні бути різними, в залежності від настрою і складу гостей за столом. Якщо є діти, то їм подається окремий соус з перетертих помідорів, уварених з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!
- готові равіолі— 300 грам
- шпинат порізаний— 1/2 склянки
- артишоки консервовані— 1/2 склянки(по бажанню)
- Помідори черрі— 250 грам
- Масло оливкове— За смаком
- спеції— За смаком
На оливковій олії обсмажте часник, артишок, помідори і дрібно порубаний шпинат до готовності. додайте спеції.
Відваріть равіолі в підсоленій киплячій воді.
У сковороду викладіть готові равіолі та обережно перемішайте.
Тонко поріжте базилік для прикраси.
Смачного!
Подібні рецепти
Равіолі в вершковому соусі
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...
Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...