Рецепт Різотто в томатному соусі
Рецепт приготування різото в томатному соусі.
кількість порцій: 4-6
- Мал— 300 грам
- бульйон— 1 літр
- яйця— 2 штуки
- чотири сиру пармезан— 100 грам
- вершкове масло— 60 грам
- сіль, перець— 1 штука
Додайте рис і перемішайте.
Як рис почне вбирати соус, і маса почне густіти. Додайте ополоник бульйону.
Часто перемішуйте що б рис не прилипав до каструлі.
Коли рис почне набухати, додати ще ополоник бульйону, але зберігайте масу густуватої. Додати сіль, поперчіть. Доведіть рись до певності (приблизно 20 хвилин). Але переварите його.
Як рис буде готовий, додайте яйця і додайте дрібку сорі. гарненько перемішайте.
Додайте сир і масло. подавайте гарячим.
Подібні рецепти
Пісне вівсяне печиво з бананом
Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним! опис приготування: Равіолі готуємо так. беремо 500 г борошна, 200 мл води і замішуємо тісто. тонко розг...
Рибні тефтелі в томатному соусі
Це дивно простий рецепт рибних тефтелей в томатному соусі, які можна приготувати на обід або вечерю і подати з улюбленим гарніром. Такі тефтелі з задоволенням їдять і діти, і дорослі. опис приготування: Досить прості в приготуванні рибні тефтелі в томатному соусі в домашніх умовах можна готува...
Рибні фрикадельки в томатному соусі
Не знаю, як використовувати свіжий рибний фарш? Моя вам порада: приготуйте рибні фрикадельки в томатному соусі. Ця страва дуже просто готується, проте за смаком воно перевершить всі очікування. опис приготування: Ось вам ідея використання фаршу з абсолютно будь-якого виду риби — приготовані вл...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...