Рецепт Різотто в томатному соусі

Рецепт Різотто в томатному соусі
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування різото в томатному соусі.

кількість порцій: 4-6
  • Мал— 300 грам
  • бульйон— 1 літр
  • яйця— 2 штуки
  • чотири сиру пармезан— 100 грам
  • вершкове масло— 60 грам
  • сіль, перець— 1 штука
Різотто в томатному соусі - фото крок 1 Доведіть соус до кипіння на середньому вогні. На сусідній плитці закип'ятіть бульйон.

Різотто в томатному соусі - фото крок 2 Додайте рис і перемішайте.

Різотто в томатному соусі - фото крок 3 Як рис почне вбирати соус, і маса почне густіти. Додайте ополоник бульйону.

Різотто в томатному соусі - фото крок 4 Часто перемішуйте що б рис не прилипав до каструлі.

Різотто в томатному соусі - фото крок 5 Коли рис почне набухати, додати ще ополоник бульйону, але зберігайте масу густуватої. Додати сіль, поперчіть. Доведіть рись до певності (приблизно 20 хвилин). Але переварите його.

Різотто в томатному соусі - фото крок 6 Як рис буде готовий, додайте яйця і додайте дрібку сорі. гарненько перемішайте.

Різотто в томатному соусі - фото крок 7 Додайте сир і масло. подавайте гарячим.

Подібні рецепти

Равіолі в томатному соусі

Пісне вівсяне печиво з бананом

Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним! опис приготування: Равіолі готуємо так. беремо 500 г борошна, 200 мл води і замішуємо тісто. тонко розг...

Рибні тефтелі в томатному соусі

Рибні тефтелі в томатному соусі

Це дивно простий рецепт рибних тефтелей в томатному соусі, які можна приготувати на обід або вечерю і подати з улюбленим гарніром. Такі тефтелі з задоволенням їдять і діти, і дорослі. опис приготування: Досить прості в приготуванні рибні тефтелі в томатному соусі в домашніх умовах можна готува...

Рибні фрикадельки в томатному соусі

Рибні фрикадельки в томатному соусі

Не знаю, як використовувати свіжий рибний фарш? Моя вам порада: приготуйте рибні фрикадельки в томатному соусі. Ця страва дуже просто готується, проте за смаком воно перевершить всі очікування. опис приготування: Ось вам ідея використання фаршу з абсолютно будь-якого виду риби — приготовані вл...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...