Рецепт Салат з язиком і опеньками

Рецепт Салат з язиком і опеньками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Салат з категорії "; робиться не часто ";, тому незатертий і оригінальний. Готується нешвидко, але виходить легким і дуже смачним. Спробуйте, може бути він стане вашим улюбленим.

опис приготування:

Коли наближається свято, постає питання — що ж готувати в якості численних холодних салатів і закусок, без яких ніяк не можна? особливо, якщо хочеться здивувати і порадувати близьких. Рецепт салату з мовою і опеньками підійде, як неможна краще. легкий, і разом з тим, досить ситний салатик. Його нечасто готують через тривалість варіння мови, але тим і краще — рідкісному гостю радіють більше Покрокові фотографії зроблять для вас процес готування простим і зрозумілим. Готуйте з задоволенням!

  • Мова відварені— 200 грам(свинячий або яловичий)
  • яйця курячі— 3 штуки
  • опеньки мариновані— 1 Склянка
  • сир твердий— 100 грам(Краще брати сорти сиру без різкого запаху.)
  • зелень— — За смаком
  • майонез— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
Салат з язиком і опеньками - фото крок 1 Мова попередньо потрібно відварити (свинячий близько години, яловичий близько трьох годин). Зварений мову охолоджують не виймаючи з бульйону, опускаючи каструлю в раковину з холодною водою. Холодний мова почистити, нарізати тоненькими смужками.

Салат з язиком і опеньками - фото крок 2 яйця зварити, остудити в холодній воді. почистити, нарізати кубиками. Для прикраси залишити один жовток.

Салат з язиком і опеньками - фото крок 3 Мариновані опеньки вийняти з банки, покласти в даршлаг і промити холодною водою для видалення слизу. дати стекти.

Салат з язиком і опеньками - фото крок 4 Сир нарізати тонкою соломкою.

Салат з язиком і опеньками - фото крок 5 Зелень дрібно нарізати.

Салат з язиком і опеньками - фото крок 6 Змішати всі інгредієнти. Додати сіль, перець, трохи зелені. Перед подачею заправити майонезом. Зверху можна посипати розкришеним яєчним жовтком. Смачного!

Подібні рецепти

Салат «Лісова галявина» з опеньками

Млинці з язиком

На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству опис приготування: Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати с...

Салат з маринованими опеньками і шинкою

Салат з маринованими опеньками і шинкою

Салат з маринованими опеньками і шинкою - відмінний варіант страви для святкового столу. Виглядає він ошатно, а також прекрасно підходить в якості закуски до міцних спиртних напоїв. опис приготування: Такий салат з шинкою і грибами дуже часто називають "; зимовим ";. Справа в тому, що найчасті...

Салат з маринованими опеньками

Салат з маринованими опеньками

Салат з маринованими опеньками — одне з найбільш затребуваних страв на святковому або буденному столі. Присвячую простий рецепт салату з маринованими опеньками всім любителям маринованих грибочків! опис приготування: мабуть, найпростіший і ефективний спосіб, як приготувати салат з маринованими...

Салат з язиком

Салат з язиком

Салат з яловичим язиком такий смачний і ніжний, що перед ним просто неможливо встояти! А зметана заправка надає йому особливу пікантність. Ділюся з вами, як приготувати салат з яловичим язиком. опис приготування: Яловичий язик - вишуканий делікатес з ніжною текстурою, з якого можна приготувати...

Салат з язиком і грибами «Весела щур»

Салат з язиком і грибами «Весела щур»

Новий рік не за горами і скоро нам доведеться накривати святковий стіл. Пропоную рецепт відмінного салату з мовою і грибами, оформленого в тему року Білій Сталевий Щура. опис приготування: Салат виходить ситним, смачним і ошатним. Мова підійде як яловичий, так і свинячий. Гриби можна взяти буд...