Рецепт Різотто з креветками в мультиварці
різотто — дуже популярне італійське блюдо! Класичний рецепт приготування передбачає наявність у страві креветок, але можна додати і інші морепродукти, від цього різотто тільки виграє!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування різотто з креветками в мультиварці. Можна зварити різотто просто з креветками, але чому б не додати ще морепродуктів, а саме — мідій і восьминогів або кальмарів. Виходить прекрасне блюдо на вечерю чи обід. хай щастить!
- рис довгозерний— 2 склянки
- морепродукти— 500 грам(креветки, мідії, восьминіг)
- Вершкове масло— 30 грам
- лимон— 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- бульйон курячий— 800 мілілітрів
- Вино біле сухе— 1/5 склянки
- сир твердий— 50 грам
- спеції— За смаком(чебрець і розмарин)
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
Подрібнюємо цибулю і часник, додаємо трохи розмарину і чебрецю.
Розтопіть в чаші мультиварки вершкове масло.
Кладемо рис і перемішуємо з маслом. Додаємо цибулю і часник зі спеціями. Вливаємо половину бульйону і півсклянки вина. Готуємо в режимі "; Плов ";.
через 10 хвилин, додаємо тертий сир і зварені морепродукти. ще через 10 хвилин, вливаємо бульйон. продовжуємо готувати, до закінчення програми, приблизно 30 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат-сендвіч
До сих пір не вмієте готувати різотто? Тоді беріть на замітку цей рецепт. він класичний, в ньому зрозуміло описано, як це зробити. У вас точно все вийде, і ви здивуєте себе і своїх близьких. опис приготування: Запишіть собі, як приготувати різотто з горошком і креветками. Таке свіже і ситне га...
Різотто з креветками
Рецепт приготування популярного італійського блюда з рису і креветок. кількість порцій: 4-6 креветки— 20 штук вершкове масло— 1 штука вустерширський соус— 1 Ст. ложка часник— 4 зубчики цибуля— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки біле вино— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 щіпка У невеликій кастру...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...