Рецепт Різотто з креветками
Рецепт приготування популярного італійського блюда з рису і креветок.
кількість порцій: 4-6
- креветки— 20 штук
- вершкове масло— 1 штука
- вустерширський соус— 1 Ст. ложка
- часник— 4 зубчики
- цибуля— 1 штука
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- біле вино— 1 Склянка
- Зелена цибуля— 1 щіпка
Додати столову ложку соусу Вустершир.
дрібно порізати 4 зубчики часнику і кинути в каструлю.
Нагрівати в перебігу декількох хвилин на середньому вогні.
Почистити креветки і викласти їх в миску. Залити суміш масла і соусу.
нарізати цибулю.
Кинути цибулю в каструлю з невеликою кількістю оливкової олії.
Викласти рис Арбор в каструлю з цибулею.
влити 1 стакан білого вина.
ретельно перемішати.
Періодично додавати рідину, по мірі всмоктування її рисом.
Обсмажити креветки на грилі. Якщо його немає, можна обійтися сковородою і деякою кількістю масла.
Готувати до красивої коричневої скоринки.
Додати в рис дрібку зеленої цибулі.
Змішати рис з креветками.
Подібні рецепти
Patrick Star
різотто — дуже популярне італійське блюдо! Класичний рецепт приготування передбачає наявність у страві креветок, але можна додати і інші морепродукти, від цього різотто тільки виграє! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування різотто з креветками в мультиварці. Можна зварити ...
Різотто з горошком і креветками
До сих пір не вмієте готувати різотто? Тоді беріть на замітку цей рецепт. він класичний, в ньому зрозуміло описано, як це зробити. У вас точно все вийде, і ви здивуєте себе і своїх близьких. опис приготування: Запишіть собі, як приготувати різотто з горошком і креветками. Таке свіже і ситне га...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...