Рецепт Різотто з горошком і креветками
До сих пір не вмієте готувати різотто? Тоді беріть на замітку цей рецепт. він класичний, в ньому зрозуміло описано, як це зробити. У вас точно все вийде, і ви здивуєте себе і своїх близьких.
опис приготування:
Запишіть собі, як приготувати різотто з горошком і креветками. Таке свіже і ситне гаряча страва поєднується з білим вином, а тому підійде для романтичної вечері. У вас обов'язково повинна вийти кремова текстура і м'який смак, які доповнять морепродукти і ніжний горох.
- в'ялені помідори— 30 грам
- Біле сухе вино— 60 мілілітрів
- горошок заморожений— 90 грам
- пармезан— 45 грам
- Зелена цибуля, перо— 2 штуки
- Мал "; Арбор" — 150 грам
- креветки— 240 грам
- Вершкове масло— 30 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- вода— 720 мілілітрів
2. Заморожені креветки відваріть і почистіть. Потім змастіть їх сіллю і перцем. Потім обсмажте в розігрітому оливковому маслі по 1,5 хвилини з кожного боку.
3. Тим часом в сотейнику обсмажте протягом 2 хвилин промитий рис в оливковій олії разом з цибулею і сіллю. Потім до нього влийте вино. готуйте ще 2 хвилини, постійно помішуючи.
4. После влейте в сотейник воду. Доведіть її до кипіння, а потім варіть рис протягом 15 хвилин, помішуючи, до готовності.
5. Потім в різотто додайте горошок і помідори. варіть інгредієнти 2 хвилини. Потім натріть сир і додайте олію. через 3 хвилини додайте креветки, перець і сіль.
6. Варіть різотто ще 5 хвилин, а потім подавайте. Смачного!
Подібні рецепти
Грінки з ковбасою
Рецепт приготування різотто з ячменем, цибулею, білим вином, спаржею, зеленим горошком, пармезаном і м'ятою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати ячмінь і цибулю-порей, смажити до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати вино, варити до випаровування рідин...
Різотто з креветками
Рецепт приготування популярного італійського блюда з рису і креветок. кількість порцій: 4-6 креветки— 20 штук вершкове масло— 1 штука вустерширський соус— 1 Ст. ложка часник— 4 зубчики цибуля— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки біле вино— 1 Склянка Зелена цибуля— 1 щіпка У невеликій кастру...
Різотто з креветками в мультиварці
різотто — дуже популярне італійське блюдо! Класичний рецепт приготування передбачає наявність у страві креветок, але можна додати і інші морепродукти, від цього різотто тільки виграє! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування різотто з креветками в мультиварці. Можна зварити ...
Різотто з grebeshkami
Ніжне різотто з гребінцями припаде до смаку любителям вишуканої і смачної їжі! Різотто готується з використанням шампанського, що надає страві особливу родзинку! Підійде для святкової вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто з гребінцями. Для цієї страв...
Різотто з грибами і беконом
Будь-яка національна кухня тримається на базових рецептах. наприклад, в Італії це піца, макаронні вироби та різотто. Якщо перші два блюда ми робимо постійно, то до останнього потрібен особливий підхід. Читайте і вчіться! опис приготування: Я описала, як приготувати різотто з грибами і беконом....