Рецепт Різотто з болгарським перцем

Рецепт Різотто з болгарським перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан.

опис приготування:

Це різотто добре подавати з яловичиною.

  • курячого бульйону— 6 склянок
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середнього червоного болгарського перцю— 1 1/2 штуки
  • середнього жовтого болгарського перцю— 1 1/2 штуки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулини— 1/2 штуки
  • часнику— 1 зубчик
  • гілочки свіжого чебрецю— 2 штуки
  • пера зеленого лука— 4 штуки(тільки зелена частина)
  • солі— 1 штука
  • білого перцю— 1/2 Ст. ложки
Різотто з болгарським перцем - фото крок 1 1. Очистити болгарські перці від насіння і нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю, подрібнити часник і зелену цибулю. У маленькій каструлі довести курячий бульйон до кипіння на повільному вогні. Зняти з вогню і накрити кришкою. У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати перець і смажити, помішуючи, до готовності, близько 5 хвилин. Перець повинен бути злегка хрустким. Зняти з вогню і відставити убік.

Різотто з болгарським перцем - фото крок 2 2. У великій каструлі розігріти вершкове масло на сильному вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, протягом 2 хвилин. Додати часник і готувати до появи аромату, близько 30 секунд. Додати рис і готувати, постійно помішуючи, 2 хвилини. Додати вино і варити, помішуючи, поки рис майже повністю не поглине рідину, близько 1 хвилини. Зменшити вогонь до середнього і розмішати з чебрецем. Додати 1½ чашки гарячого бульйону і варити, помішуючи. готувати різотто, додаючи поступово по 1 чашці бульйону за раз (почекати, поки бульйон вбереться), близько 20 хвилин. Додати зелену цибулю і солодкий перець після 15 хвилин часу приготування.

Різотто з болгарським перцем - фото крок 3 3. Приправить ризотто 1 чайною ложкою солі і білим перцем. Рис повинен бути злегка твердим. Зняти з вогню. Прибрати гілочки чебрецю. Додати тертий сир і добре перемішати. Додати спеції, сіль і перець за смаком. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Різотто з червоним перцем

Млинці на воді

Рецепт приготування популярного італійського блюда з рису і сиру з червоним перчиком. опис приготування: різотто — рецепт популярного італійського блюда з рису з червоним перцем. оливкова олія— 3 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки червоний перець— 2 штуки біле вино— 3/4 склянки сіль— 1 щіпка(за с...

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...

Помідори з болгарським перцем на зиму

Помідори з болгарським перцем на зиму

Помідори з болгарським перцем — відмінна закуска в свята і будні. Таке блюдо точно оцінять ваші рідні та близькі. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: За цим рецептом я готую помідори з болгарським перцем вже дуже багато років. причому, весь процес проходить без стерилізації. Можливо ц...

Помідори солоні з болгарським перцем

Помідори солоні з болгарським перцем

Готуємо про запас помідори солоні з болгарським перцем — смачна і апетитна заготівля, яка прикрасить ваш святковий і повсякденний стіл. опис приготування: Помідори виходять дуже смачними, злегка солодкуватими, з ароматом болгарського перцю. Такі томати ви можете подавати до будь-яких гарнірів,...

Салат із зеленим болгарським перцем

Салат із зеленим болгарським перцем

Чудовий дієтичний салат. Він дуже соковитий, свіжий, вітамінний, нікого не залишить байдужим, адже салат виходить яскравим і дуже смачним. опис приготування: Цей салат ми будемо готувати зі свіжих овочів, тому ніякої попередньої підготовки інгредієнтів не потрібно. Готується салат дивно швидко...