Рецепт Рійет зі свинини

Рецепт Рійет зі свинини
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рійет — це метод приготування м'яса, схожого на паштет. традиційно, це блюдо готували з підчеревини або плечової частини свинини. Рійет зазвичай використовують як намазки для хліба.

опис приготування:

Цей паштет я буду готувати зі свинячої підчеревини, але можна взяти і іншу частину свинини, але жирну. Рійет готують переважно зі свинини, але існує велика кількість рецептів з качки, курки, гусака, пернатої дичини і іноді з риби — тунця або лосося. Для приготування цієї страви м'ясо ріжуть на кубики, додають сіль, додають спеції і гасять на малому вогні до стану м'якості. Остуджують і перетворюють в паштет, розібравши на дрібні шматочки м'ясо або можна спростити завдання і швидко перебити блендером. Рійет готують з ніжною гладкою текстурою або більш простий, грубою текстурою з великими шматками свинини. Приготуйте такий паштет і у вас завжди буде готовий смачний перекус.

  • підчеревина— 1,5 кілограма(або будь-яка частина жирної свинини )
  • вода— 100  мілілітрів
  • гілочка чебрецю— 5 штук
  • лавровий лист— 2 штуки
  • чорний перець— 1 Чайна ложка
  • koriandr— 1 Чайна ложка
  • мускатний горіх— 1/4 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • перець Кайєн— За смаком(або червоний пекучий перець)
  • сік лимона— 2 Ст. ложки
Рійет зі свинини - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Рійет зі свинини - фото крок 2 М'ясо наріжте невеликими шматочками.

Рійет зі свинини - фото крок 3 Викладіть в чашу мультиварки, влийте воду.

Рійет зі свинини - фото крок 4 Додайте всі спеції. Якщо чебрець свіжий, тоді додайте гілочки, а в кінці приготування позбудьтеся від них. Готуйте на програмі "; Гасіння" годину 3-3,5.

Рійет зі свинини - фото крок 5 Готові шматки м'яса вийміть з мультиварки, остудіть.

Рійет зі свинини - фото крок 6 Я перебила до однорідної маси в измельчителе. Ви ж можете розібрати м'ясо на дрібні шматочки. В готовий паштет вичавити сік лимона.

Рійет зі свинини - фото крок 7 Зберігати в скляній або глиняному посуді.

Рійет зі свинини - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Рулет зі свинини з грибами

Рійет з горбуші

Смачний і ситний рулет зі свинини з грибами я навчилася готувати з першого разу. Рулет дуже простий у приготуванні. Візьміть свинячу відбивну, грибів з цибулею і приступайте. опис приготування: Рецепт рулету з свинини з грибами я знайшла в кулінарному журналі. Іноді в дорогу я купую такі журна...

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці

Рулетики з свинини, запечені в духовці — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці — одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запі...

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...

Плов зі свинини

Плов зі свинини

Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...

Піджарка зі свинини

Піджарка зі свинини

Рецепт приготування піджарки зі свинини. опис приготування: Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні. приготування: Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном....