Рецепт Рійет зі свинини
Рійет — це метод приготування м'яса, схожого на паштет. традиційно, це блюдо готували з підчеревини або плечової частини свинини. Рійет зазвичай використовують як намазки для хліба.
опис приготування:
Цей паштет я буду готувати зі свинячої підчеревини, але можна взяти і іншу частину свинини, але жирну. Рійет готують переважно зі свинини, але існує велика кількість рецептів з качки, курки, гусака, пернатої дичини і іноді з риби — тунця або лосося. Для приготування цієї страви м'ясо ріжуть на кубики, додають сіль, додають спеції і гасять на малому вогні до стану м'якості. Остуджують і перетворюють в паштет, розібравши на дрібні шматочки м'ясо або можна спростити завдання і швидко перебити блендером. Рійет готують з ніжною гладкою текстурою або більш простий, грубою текстурою з великими шматками свинини. Приготуйте такий паштет і у вас завжди буде готовий смачний перекус.
- підчеревина— 1,5 кілограма(або будь-яка частина жирної свинини )
- вода— 100 мілілітрів
- гілочка чебрецю— 5 штук
- лавровий лист— 2 штуки
- чорний перець— 1 Чайна ложка
- koriandr— 1 Чайна ложка
- мускатний горіх— 1/4 чайних ложки
- сіль— За смаком
- перець Кайєн— За смаком(або червоний пекучий перець)
- сік лимона— 2 Ст. ложки
М'ясо наріжте невеликими шматочками.
Викладіть в чашу мультиварки, влийте воду.
Додайте всі спеції. Якщо чебрець свіжий, тоді додайте гілочки, а в кінці приготування позбудьтеся від них. Готуйте на програмі "; Гасіння" годину 3-3,5.
Готові шматки м'яса вийміть з мультиварки, остудіть.
Я перебила до однорідної маси в измельчителе. Ви ж можете розібрати м'ясо на дрібні шматочки. В готовий паштет вичавити сік лимона.
Зберігати в скляній або глиняному посуді.
Смачного!
Подібні рецепти
Рійет з горбуші
Смачний і ситний рулет зі свинини з грибами я навчилася готувати з першого разу. Рулет дуже простий у приготуванні. Візьміть свинячу відбивну, грибів з цибулею і приступайте. опис приготування: Рецепт рулету з свинини з грибами я знайшла в кулінарному журналі. Іноді в дорогу я купую такі журна...
Рулетики з свинини, запечені в духовці
Рулетики з свинини, запечені в духовці — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке виходить настільки ефектним і смачним, що його не соромно поставити і на святковий стіл. опис приготування: Рулетики з свинини, запечені в духовці — одне з моїх найулюбленіших страв. Підготовка інгредієнтів до запі...
Плов зі свинини на сковороді
Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...
Плов зі свинини
Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...
Піджарка зі свинини
Рецепт приготування піджарки зі свинини. опис приготування: Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні. приготування: Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном....