Рецепт Плов зі свинини на сковороді
Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено.
опис приготування:
Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і сил, як того потребує класичне приготування плову. Для приготування цієї плову нам знадобиться глибока сковорода, хороший шматок свинини, стакан пропареного рису (він менше склеюється), морква, цибуля і ряд приправ, які зазвичай використовуються для плову (можна використовувати набір класичних приправ, типу: барбарис, зіра і так далі). Спробуйте приготувати за моїм рецептом, я думаю Ви залишитеся задоволені і ситі.
Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина— 300 грам
- пропарений рис— 1 Склянка
- морква— 1 штука
- Цибуля— 2-3 штук(середнього розміру)
- Соняшникова олія— 150 грам
- Приправи для плову— — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
Мясо хорошенько промываем в проточной воде и просушиваем бумажным полотенцем.
Нарізаємо невеликими кубиками.
Сковороду ставим на сильный огонь, розігріваємо, добавляем и разогреваем масло и отправляем обжариваться мясо.
Мясо обжариваем около 5-7 хвилин на сильному вогні, весь час перемішуючи.
Моркву натираємо на тертці, лук режем кубиками и добавляем к мясу на сковородку.
додаємо сіль, перець, приправы и все хорошенько перемешиваем.
Затем делаем огонь немного тише и обжариваем все в течение 10 хвилин, постійно перемішуючи. Таким образом мы готовим так называемый ЗИРВАК.
додаємо рис.
Рівномірно його розподіляємо.
Затем аккуратно тоненькой струйкой сверху добавляем воду. Вода должна покрыть рис на 1,5 см. Можно немного досолить рис.
Затем накрываем сковородку крышкой и на небольшом огне тушим плов в течение 40 хвилин. Крышку открывать не стоит! через 40 минут отключить печь и дать постоять плову еще около 10 хвилин і майже!
Смачного!
Подібні рецепти
Плов зі свинини в мультиварці
Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...
Плов на сковороді зі свининою
Цей рецепт відрізняється від інших. Перед варінням я розпарюють рис, що робить плов ніжним і розсипчастим. Спробуйте приготувати плов на сковороді зі свининою по моїм рецептом. впевнена, вам сподобається. опис приготування: Відмінним варіантом для плову буде пропарений довгий рис або нешліфова...
Пиріг-плов
Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...
Плов з баранини з помідорами
Плов з баранини, безсумнівно, — чудове блюдо, я зазвичай додаю в нього пару стиглих помідорів, так плов виходить набагато соковитіше, і за смаком догляду, як мені здається, стає ще краще. опис приготування: Я, звичайно, знаю, що в традиційному рецепті склад трохи інший, але не поспішайте з вис...
Плов з гречки з куркою
Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...