Рецепт Салат з рисом, помідорами і мигдалем
Рецепт приготування салату з рисом, цибулею, помідорами черрм, мигдалем, м'ятою і петрушкою.
опис приготування:
У великій каструлі нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Готувати до розм'якшення і злегка коричневого кольору, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати кмин і часник, смажити до появи аромату, близько 1 хвилини.
Додати рис, 2 склянки води, лавровий лист, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 40 хвилин.
Викласти в миску, прибрати лавровий лист. Додати лимонний сік і масло, що залишилося. Охолодити до кімнатної температури, близько 20 хвилин.
Додати приправи, якщо необхідно. Додати помідори, 4 столові ложки мигдалю, м'яту і петрушку. Добре перемішати.
Помістити салат на кожній з 4 тарілок. Викласти суміш в центр листя. полити маслом, посипати столовою ложкою мигдалю і подавати.
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- меленого кмину— 2 чайних ложки
- часнику— 2 зубчики
- рису— 1 Склянка
- лаврові листки— 2 штуки
- лимонного соку— 3 Ст. ложки
- помідорів чері— 8 штук(розрізаних на 4 частини)
- листя салату— 4 штуки
Додати рис, 2 склянки води, лавровий лист, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 40 хвилин.
Викласти в миску, прибрати лавровий лист. Додати лимонний сік і масло, що залишилося. Охолодити до кімнатної температури, близько 20 хвилин.
Додати приправи, якщо необхідно. Додати помідори, 4 столові ложки мигдалю, м'яту і петрушку. Добре перемішати.
Помістити салат на кожній з 4 тарілок. Викласти суміш в центр листя. полити маслом, посипати столовою ложкою мигдалю і подавати.
Подібні рецепти
Салат із зеленою квасолею і мигдалем
відмінний салат, який може бути і самостійною стравою, і подаватися як гарнір до риби або м'яса. смачний, корисний і досить ситний салат готується за лічені хвилини. смачно! опис приготування: Мені дуже подобаються страви італійської кухні, а особливо салати, в яких італійці можуть комбінувати...
Салат з локшиною, капустою і мигдалем
Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу. опис приготування: Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим ве...
Салат з квасолею, цибулею і мигдалем
Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, фенхелем, селерою, маринованим червоним луком і підсмаженим мигдалем. опис приготування: Цей овочевий салат вразить вас своїм незвичайним смаком. зеленої квасолі— 450 грам фенхеля— 1/2 штуки(близько 220 г) стебло селери— 1 штука середнього черв...
Салат з квасолею, мигдалем і вишнею
Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...
Пиріг з інжиром і мигдалем
Рецепт приготування солодкого пирога з інжиром і мускатним горіхом. опис приготування: 1. Борошно насипається в глибокий посуд і перемішується з мускатним горіхом, після чого вливається молоко до отримання рідкого тіста однорідної маси. 2. У маленькій же посудині збийте яйце, трохи посоливши. ...