Рецепт Піджарка зі свинини

Рецепт Піджарка зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування піджарки зі свинини.

опис приготування:

Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні.

приготування:

Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном. В отриманій суміші обваляти шматки свинини з усіх боків. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити м'ясо золотистого кольору. Подавати піджарку гарячої.


  • свинини— 1 кілограм
  • крохмалю— 180 грам
  • пшеничного борошна— 30 грам
  • рослинної олії— 250 грам
  • чорного меленого перцю— 1,5 грами
  • солі— 15 грам
Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні.

приготування:

Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном. В отриманій суміші обваляти шматки свинини з усіх боків. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити м'ясо золотистого кольору. Подавати піджарку гарячої.


Подібні рецепти

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Піджарка зі свинини з грибами

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...

Піджарка з м'ясом

Піджарка з м'ясом

Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...

Піджарка

Піджарка

Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...