Рецепт Піджарка зі свинини
Рецепт приготування піджарки зі свинини.
опис приготування:
Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні.
приготування:
Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном. В отриманій суміші обваляти шматки свинини з усіх боків. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити м'ясо золотистого кольору. Подавати піджарку гарячої.
- свинини— 1 кілограм
- крохмалю— 180 грам
- пшеничного борошна— 30 грам
- рослинної олії— 250 грам
- чорного меленого перцю— 1,5 грами
- солі— 15 грам
приготування:
Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном. В отриманій суміші обваляти шматки свинини з усіх боків. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити м'ясо золотистого кольору. Подавати піджарку гарячої.
Подібні рецепти
Піджарка зі свинини з грибами
Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...
Піджарка з печінки яловичої
Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...
Піджарка з м'ясом
Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...
Піджарка
Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...
Піджарка з яловичини в мультиварці
Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...