Рецепт Ріпа фарширована
Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами.
опис приготування:
Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздоровлення кишечника. Ріпа має сечогінну, антисептичним, протизапальну, ранозагоювальну і знеболюючим дією. Фарширувати ріпу можна м'ясом, овочами і навіть фруктами.
приготування:
Зварити яйце круто і подрібнити. Очистити ріпу, посолити і відварити до готовності. Злити воду, обрізати 1 см верхівки у ріпи і за допомогою чайної ложки витягти м'якоть, намагаючись не пошкодити краю. Нагріти масло в сковороді. Додати дрібно нарізані гриби і цибулю в сковороду, обсмажити до золотисто-коричневого кольору. Викласти гриби і цибулю в миску. Додати 3 столові ложки мелених сухарів, подрібнене яйце і дрібно нарізану зелень. Добре перемішати всі інгредієнти і начинити отриманою начинкою ріпу. Закрити отвір зверху зрізаною верхівкою. Змастити ріпу збитим білком або цілим яйцем, обваляти в мелених сухарях. Помістити ріпу в змащену маслом форму для випічки, долити води на 1-2 см і випікати в духовці до готовності. Фаршировану ріпу можна подавати з соусом.
- реп— 5-6 штук
- білих грибів— 300 грам
- лука— 50 грам
- вершкового масла— 50 грам
- борошна— 50 грам
- яйце— 1 штука
- зелени петрушки или укропа— 10 грам
- мелених сухарів— 50 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
приготування:
Зварити яйце круто і подрібнити. Очистити ріпу, посолити і відварити до готовності. Злити воду, обрізати 1 см верхівки у ріпи і за допомогою чайної ложки витягти м'якоть, намагаючись не пошкодити краю. Нагріти масло в сковороді. Додати дрібно нарізані гриби і цибулю в сковороду, обсмажити до золотисто-коричневого кольору. Викласти гриби і цибулю в миску. Додати 3 столові ложки мелених сухарів, подрібнене яйце і дрібно нарізану зелень. Добре перемішати всі інгредієнти і начинити отриманою начинкою ріпу. Закрити отвір зверху зрізаною верхівкою. Змастити ріпу збитим білком або цілим яйцем, обваляти в мелених сухарях. Помістити ріпу в змащену маслом форму для випічки, долити води на 1-2 см і випікати в духовці до готовності. Фаршировану ріпу можна подавати з соусом.
Подібні рецепти
Dzhalebi
Рецепт приготування печеної ріпи з цибулею. опис приготування: Печена ріпа - відмінний пісний гарнір. приготування: Очистити ріпу від шкірки і помістити форму для випічки. Додати ½ склянки води і запікати в духовці, поки ріпа не стане м'якою. Дати ріпі охолонути, після чого нарізати тонкими ск...
Риба фарширована
Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері. опис приготування: Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим...
Риба фарширована заливна
Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...
Риба, фарширована по-єврейськи
Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне! опис приготування: Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я бу...
Риба фарширована по-одеськи
Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом! опис приготування: Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобан...