Рецепт Риба фарширована

Рецепт Риба фарширована
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 50 хв.
Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері.

опис приготування:

Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим вином. Начинка також може бути з крабового м'яса, креветок або смажених грибів. Простіший варіант - це використовувати в якості начинки близько 1/4 чашки сиру "; пармезан ";. Раджу спробувати і овочеву начинку!

  • рибне філе— 1  кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 3  Ст. ложки(нарізаний)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 9 Ст. ложок(розтоплене масло, 6 ложок для маринування філе, 3 ложки для смаження )
  • Мелений перець— 1  Щепоток
  • петрушка— 1 щіпка
  • лимон— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • шавлія— За смаком
  • хліб— 1 скибочку
1 Нагрейте духовку до 175 градусів Цельсія.

2 Розріжте рибу на смужки і злегка посоліть.

3 Поверніть рулетом рибні філе, всередині змастивши вершковим маслом.

4 У маленькій сковороді обсмажте цибулю і селеру на вершковому маслі до рум'яності.

5 Додайте в суміш овочів і масла 1 чайну ложку солі, мелений перець, шавлія і кубики хліба. Додайте трохи гарячої води, якщо начинка здається занадто сухий.

6 Наповніть рибні рулетики даної сумішшю (по ложці). Посипте нарізаною петрушкою.

7 Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Готовність перевіряйте виделкою. Смачного!

Подібні рецепти

Риба, фарширована по-єврейськи

Яловичина, тушкована в казані

Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне! опис приготування: Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я бу...

Риба фарширована заливна

Риба фарширована заливна

Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом! опис приготування: Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобан...

Риба, фарширована сиром

Риба, фарширована сиром

Риба завжди вважалася здоровою і корисною їжею. У ній менше холестерину, ніж в м'ясі, а потрібного білка - більше. кажуть, що якщо хоч раз в тиждень їсти рибні страви, то серце ваше буде здоровим. кількість порцій: 2 Тушка білої риби— 1 штука(вагою не менше 500 г) Плавлений сир— 100 грам вершки...

Ріпа фарширована

Ріпа фарширована

Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами. опис приготування: Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздо...