Рецепт Пряний солодка картопля з лаймом

Рецепт Пряний солодка картопля з лаймом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування солодкої картоплі, приправленого кмином, паприкою і імбиром, з лаймом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати солодка картопля навпіл уздовж, а потім кожну скибочку розрізати ще на 3 частини. Викласти солодкий картопля в миску і перемішати з оливковою олією, кмином, паприка, імбиром і перцем кайенский. Приправити сіллю і свіжомеленим білим перцем за смаком.

Впорядкувати солодка картопля в один шар на аркуші для випічки. випікати, поки картопля не стане золотистим, близько 15 хвилин. Перевернути і продовжувати обсмажувати картопля до золотистого кольору з іншого боку, близько 15 хвилин.

Вийняти картопля з духовки, приправити сіллю і перцем. Прикрасити скибочками лайма і подавати.


  • середніх солодких картоплі (близько 1,3 кг)  — 4 штуки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • меленого кмину— 2 чайних ложки
  • перець— 1 Чайна ложка
  • меленого імбиру— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений білий перець— — За смаком
  • скибочки лайма— — За смаком
Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати солодка картопля навпіл уздовж, а потім кожну скибочку розрізати ще на 3 частини. Викласти солодкий картопля в миску і перемішати з оливковою олією, кмином, паприка, імбиром і перцем кайенский. Приправити сіллю і свіжомеленим білим перцем за смаком.

Впорядкувати солодка картопля в один шар на аркуші для випічки. випікати, поки картопля не стане золотистим, близько 15 хвилин. Перевернути і продовжувати обсмажувати картопля до золотистого кольору з іншого боку, близько 15 хвилин.

Вийняти картопля з духовки, приправити сіллю і перцем. Прикрасити скибочками лайма і подавати.


Подібні рецепти

Рисова запіканка солодка

Пряний картопля по-французьки

Рецептів запіканок досить багато, сьогодні ми вам пропонуємо зробити солодку рисову запіканку з додаванням яблук і родзинок. Дуже ситне і смачне блюдо відмінно підійде до сніданку чи обіду. опис приготування: З огляду на, що блюдо солодке, воно припаде до смаку самим маленьким членам вашої род...

Тістечка з лаймом

Тістечка з лаймом

Рецепт приготування тістечок з начинкою з цедри лайма, соку лайма і згущеного молока, прикрашених збитими вершками. Замість маленьких тістечок ви можете приготувати один великий пиріг. кількість порцій: 6-8 цедра лайма— 4 чайних ложки(начинка) жовтки— 4 штуки(начинка) згущене молоко, банку— 1 ш...

Сальса з лаймом і кокосовою стружкою

Сальса з лаймом і кокосовою стружкою

Сальса - мексиканський соус, який робиться з овочів або фруктів з додаванням чилі. Спробуйте приготувати швидкий легкий варіант цього соусу з кокосовою стружкою, кмином і лаймом. Соус добре подавати з смаженими креветками, рибою і куркою. опис приготування: У невеликій сковороді підсмажити нас...

Пряний Енчіладас

Пряний Енчіладас

Традиційна страва мексиканської кухні. Закуска з смаженої свинини, з рисом і овочами. опис приготування: Обсмажити фарш в гарячому рослинному маслі. Відварити рис і перемішати з м'ясом. Помити і нарізати помідори кубиками. Приправити сіллю і перцем кайенским, додати 100 г сметани. Рівномірно р...

Пряний гороховий суп

Пряний гороховий суп

Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...