Рецепт Пиріжки з грибами і сметаною

Рецепт Пиріжки з грибами і сметаною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами, цибулею і сметаною.

опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, від 5 до 6 хвилин. Додати гриби, смажити, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, від 4 до 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.

На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в прямокутник 50х25 см. Використовуючи різак для піци або гострий ніж, скоротіть тісто на чотири прямокутники 25х12 см. розділивши рівномірно, викласти грибну суміш на одну половину кожного прямокутника, залишивши кордон 12 мм з трьох сторін. Злегка змочити кордону водою, накрити другою половиною тіста і защипнути краю.

Викласти пиріжки на аркуші для випічки. Ножем вирізати від 3 до 4 маленьких щілин у верхній частині кожного пиріжка. Випікати до золотистого кольору від 20 до 25 хвилин. дати охолонути 5 хвилин і подавати зі сметаною.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • велика цибулина— 1 штука
  • грибів— 600 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • замороженого листкового тіста— 1 штука(540 г)
Розігріти духовку до 220 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, від 5 до 6 хвилин. Додати гриби, смажити, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, від 4 до 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.

На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в прямокутник 50х25 см. Використовуючи різак для піци або гострий ніж, скоротіть тісто на чотири прямокутники 25х12 см. розділивши рівномірно, викласти грибну суміш на одну половину кожного прямокутника, залишивши кордон 12 мм з трьох сторін. Злегка змочити кордону водою, накрити другою половиною тіста і защипнути краю.

Викласти пиріжки на аркуші для випічки. Ножем вирізати від 3 до 4 маленьких щілин у верхній частині кожного пиріжка. Випікати до золотистого кольору від 20 до 25 хвилин. дати охолонути 5 хвилин і подавати зі сметаною.


Подібні рецепти

Пиріг з грибами, сметаною і сиром

Гречка з грибами і сметаною

Пиріг з грибами, сметаною і сиром — це смак мого дитинства. Бабуся в селі у вересні завжди пекла його в російській печі з свіженьких грибів або лисичок. Нереально смачно опис приготування: Як я вже написала в короткому описі, пиріг з грибами, сметаною і сиром — блюдо сільське, а тому — дуже ...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Пиріжки пісні з грибами

Пиріжки пісні з грибами

Сьогодні я приготувала пісні пиріжки з печерицями. опис приготування: Щоб приготувати пісні пиріжки з грибами потрібні будь-які гриби: печериці, гливи, Лісіцкі, білі гриби. Для зв'язування в пиріжках грибів також можна додавати як картоплю, так і капусту, смажена цибуля. печериці— 400 грам(...

Пиріжки з білими грибами

Пиріжки з білими грибами

Зараз ще не сезон на гриби, але дуже виручають сушені. Вони відмінно поводяться в випічці. опис приготування: Білі сушені гриби замочіть, потім трохи відваріть. Якщо використовуєте свіжі, то наріжте і поваріть хвилин 15. Для начинки можна використовувати також печериці, обсмажте їх з цибулею. ...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....