Рецепт Риба фарширована по-одеськи

Рецепт Риба фарширована по-одеськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом!

опис приготування:

Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобань. Я зазвичай беру коропа, в магазинах просто рідко можна знайти якісну щуку. Раджу також рибу брати живу) Для самого фаршировані беремо товстолобиків. Цибуляа бажано брати побільше: скільки фаршу — стільки лука.

1. рибу миємо, відрізаємо голову і хвіст. Акуратно знімаємо шкірку, не пошкодивши її. М'ясо відокремлюємо від хребта, кісток і пропускаємо через м'ясорубку.

2. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, а можна ще дрібніше — кубиками. Обсмажуємо на сковороді в олії до золотистого кольору.

3. Розмочуємо печиво і булочку в молоці. Потім додаємо їх в фарш, як і цибуля, яйця і спеції. добре перемішуємо.

4. Змочивши руки в сметані, збиваємо фарш. Тепер начиняє їм рибну шкірку. Акуратно обмотуємо тушку марлею.

5. морква, буряк і лук нарізаємо кружечками. Викладаємо їх на дно глибокої каструлі або сотейника, зверху лушпиння хребет риби. Потім кладемо саму рибу, загорнуту в марлю. Заливаємо водою так, щоб злегка покривала рибу.

6. тушкуємо рибу 1,5 години на маленькому вогні.

Готово! Даємо рибі фаршированої по одеськи охолонути, прикрашаємо зеленню, лимоном або маслинами і подаємо (не забудьте зняти марлю). Смачного)


  • Тушка рыбы— 1 штука
  • Філе товстолобиків— 300 грам
  • яйця— 5-6 штук
  • Цибуля— 2-3 штук
  • печиво— 1 штука

Подібні рецепти

Риба фарширована

Фарширована риба, запечена в духовці

Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері. опис приготування: Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим...

Риба фарширована заливна

Риба фарширована заливна

Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...

Риба, фарширована по-єврейськи

Риба, фарширована по-єврейськи

Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне! опис приготування: Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я бу...

Риба, фарширована сиром

Риба, фарширована сиром

Риба завжди вважалася здоровою і корисною їжею. У ній менше холестерину, ніж в м'ясі, а потрібного білка - більше. кажуть, що якщо хоч раз в тиждень їсти рибні страви, то серце ваше буде здоровим. кількість порцій: 2 Тушка білої риби— 1 штука(вагою не менше 500 г) Плавлений сир— 100 грам вершки...

Ріпа фарширована

Ріпа фарширована

Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами. опис приготування: Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздо...