Рецепт Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами

Рецепт Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами
Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування пирога з коричневим маслом, кукурудзяним борошном і горіхами пекан. Коричневе масло в цьому пирозі відтіняє смак горіхів. Пиріг добре подавати з ягодами, морозивом або збитими вершками

кількість порцій: 8
  • вершкове масло— 9 Ст. ложок
  • горіхи Пекан— 0,5 склянки
  • цукрова пудра— 1 Склянка
  • цукровий пісок— 2 Ст. ложки
  • мука— 3 Ст. ложки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • заголовок для палітурки— 7 Ст. ложок(білої або жовтої)
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • яєчний білок— 4 штуки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • ягоди, морозиво, збиті вершки— 2-3 Ст. ложок(для прикраси при подачі на стіл)
Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти горіхи на деко і запікати від 10 до 13 хвилин. дати охолонути. Зменшити температуру в духовці до 160 градусів. У невеликій каструлі нагріти вершкове масло. готувати, поки воно не підрум'яниться і не з'явиться горіховий запах. Це забере у вас приблизно від 6 до 8 хвилин. Уважно стежте за маслом в останні хвилини, щоб воно не підгоріло. Процідити і остудити масло.

Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 2 2. У кухонному комбайні змішати підсмажені горіхи пекан, цукор і цукрову пудру до порошкоподібного стану. Додати борошно, розпушувач, кукурудзяну муку і сіль у велику миску, потім додати горіхову суміш і перемішати все разом.

Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 3 3. У невеликій мисці збити яєчні білки з ванільним екстрактом. Додати білки разом з коричневим маслом в борошняну суміш. Накрити миску поліетиленовою плівкою. охолодити тісто, принаймні, три години або поставити в холодильник на ніч.

Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 4 4. Змастити маслом рифлену форму для пирога. Вистелити дно вирізаним кругом з пергаментного паперу. Вилити тісто у форму.

Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 5 5. Випікати пиріг до золотистого кольору, близько 25 хвилин. дати охолонути 10 — 15 хвилин в формі, потім викласти на стійку.

Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами - фото крок 6 6. Розрізати на скибочки і подавати з ягодами (розмішаними з невеликою кількістю цукру), морозивом або збитими вершками.

Подібні рецепти

Пиріг з гарбуза з горіхами

Сирники з кукурудзяним борошном

Пиріг шалено смачний! ніжний, злегка вологий бісквіт з ароматом спецій і трохи вловимим запахом апельсина, він практично зводить з розуму! обов'язково спробуйте! опис приготування: цей рецепт — справжня знахідка для любителів випічки з гарбуза. смак незрівнянний, присмаку гарбуза не відчуваєть...

Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами

Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами

Чорнослив і волоські горіхи в пирозі — це класичне поєднання, а якщо до них ще додати шоколад, то пиріг виходить приголомшливий. Вологий бісквіт з багатим шоколадним смаком, приготовим? опис приготування: Рецепт цього пирога досить простий. Якщо у вас немає комбайна, його можна замінити міксер...

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами

Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами — це досить простий і швидкий в приготуванні, але дуже смачний і апетитний горіховий пиріг. готую регулярно — і нікому не набридає! опис приготування: Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами я називаю холостяцьким — за надзвичайну простоту приготування...

Пиріг з горіхами пекан

Пиріг з горіхами пекан

Рецепт приготування пирога з коричневим маслом, горіхами пекан, кукурудзяним борошном і ванільним екстрактом. опис приготування: Цей пиріг добре подавати з лісовими ягодами, морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла, плюс масло для форми— 9 Ст. ложок цукрової пудри— 1 Склян...

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...