Рецепт Пиріг з кукурудзяним борошном і горіхами
Рецепт приготування пирога з коричневим маслом, кукурудзяним борошном і горіхами пекан. Коричневе масло в цьому пирозі відтіняє смак горіхів. Пиріг добре подавати з ягодами, морозивом або збитими вершками
кількість порцій: 8
- вершкове масло— 9 Ст. ложок
- горіхи Пекан— 0,5 склянки
- цукрова пудра— 1 Склянка
- цукровий пісок— 2 Ст. ложки
- мука— 3 Ст. ложки
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- заголовок для палітурки— 7 Ст. ложок(білої або жовтої)
- сіль— 0,25 чайних ложки
- яєчний білок— 4 штуки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- ягоди, морозиво, збиті вершки— 2-3 Ст. ложок(для прикраси при подачі на стіл)
2. У кухонному комбайні змішати підсмажені горіхи пекан, цукор і цукрову пудру до порошкоподібного стану. Додати борошно, розпушувач, кукурудзяну муку і сіль у велику миску, потім додати горіхову суміш і перемішати все разом.
3. У невеликій мисці збити яєчні білки з ванільним екстрактом. Додати білки разом з коричневим маслом в борошняну суміш. Накрити миску поліетиленовою плівкою. охолодити тісто, принаймні, три години або поставити в холодильник на ніч.
4. Змастити маслом рифлену форму для пирога. Вистелити дно вирізаним кругом з пергаментного паперу. Вилити тісто у форму.
5. Випікати пиріг до золотистого кольору, близько 25 хвилин. дати охолонути 10 — 15 хвилин в формі, потім викласти на стійку.
6. Розрізати на скибочки і подавати з ягодами (розмішаними з невеликою кількістю цукру), морозивом або збитими вершками.
Подібні рецепти
Сирники з кукурудзяним борошном
Пиріг шалено смачний! ніжний, злегка вологий бісквіт з ароматом спецій і трохи вловимим запахом апельсина, він практично зводить з розуму! обов'язково спробуйте! опис приготування: цей рецепт — справжня знахідка для любителів випічки з гарбуза. смак незрівнянний, присмаку гарбуза не відчуваєть...
Пиріг з чорносливом і грецькими горіхами
Чорнослив і волоські горіхи в пирозі — це класичне поєднання, а якщо до них ще додати шоколад, то пиріг виходить приголомшливий. Вологий бісквіт з багатим шоколадним смаком, приготовим? опис приготування: Рецепт цього пирога досить простий. Якщо у вас немає комбайна, його можна замінити міксер...
Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами
Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами — це досить простий і швидкий в приготуванні, але дуже смачний і апетитний горіховий пиріг. готую регулярно — і нікому не набридає! опис приготування: Пиріг з волоськими горіхами і абрикосами я називаю холостяцьким — за надзвичайну простоту приготування...
Пиріг з горіхами пекан
Рецепт приготування пирога з коричневим маслом, горіхами пекан, кукурудзяним борошном і ванільним екстрактом. опис приготування: Цей пиріг добре подавати з лісовими ягодами, морозивом або збитими вершками. несолоного вершкового масла, плюс масло для форми— 9 Ст. ложок цукрової пудри— 1 Склян...
Пряний яблучний пиріг з горіхами
Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...