Рецепт Риба, фарширована по-єврейськи

Рецепт Риба, фарширована по-єврейськи
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 40 хв.
Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне!

опис приготування:

Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я була у неї в гостях, і мене пригощали таким блюдом. Я не особливо люблю рибні страви, але саме в цьому рецепті смак риби повністю розкривається, і відірватися просто-таки неможливо! рекомендую!

  • філе риби— 700 грам
  • наречена— 150 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Буряк— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • яйця— 1 штука
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка(половину — в фарш, половину — в бульйон)
  • сіль— За смаком
риба, фарширована по-єврейськи - фото крок 1 1. робимо фарш. Філе перекручуємо на м'ясорубці разом з 1 lukovitsey і Bulcon. Булку можна попередньо вимочити в молоці або воді. сюди ж — сіль, яйце, цукор і перець.

риба, фарширована по-єврейськи - фото крок 2 2. Тепер з фаршу формуємо тюфтельки і загортаємо їх у рибну шкірку.

риба, фарширована по-єврейськи - фото крок 3 3. На дно глибокої сковорідки або казанка викладаємо що залишилася цибулину і буряк (ріжемо кружечками). Можна додати лушпиння цибулі. Наверх викладаємо тюфтельки.

риба, фарширована по-єврейськи - фото крок 4 4. Додамо масло, цукор, сіль і заливаємо водою так, щоб вона трохи не досягала до верху тефтелек. тушкуємо на маленькому вогні, поки смак бульйону НЕ буде саме таким, як ви хочете.

риба, фарширована по-єврейськи - фото крок 5 5. Смачного!

Подібні рецепти

Риба фарширована

Фарширована риба, запечена в духовці

Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері. опис приготування: Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим...

Риба фарширована заливна

Риба фарширована заливна

Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи

Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом! опис приготування: Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобан...

Риба, фарширована сиром

Риба, фарширована сиром

Риба завжди вважалася здоровою і корисною їжею. У ній менше холестерину, ніж в м'ясі, а потрібного білка - більше. кажуть, що якщо хоч раз в тиждень їсти рибні страви, то серце ваше буде здоровим. кількість порцій: 2 Тушка білої риби— 1 штука(вагою не менше 500 г) Плавлений сир— 100 грам вершки...

Ріпа фарширована

Ріпа фарширована

Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами. опис приготування: Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздо...