Рецепт Риба, фарширована по-єврейськи
Навіть не знаю, чому цей рецепт приготування риби, фаршированої по-єврейськи, носить таку назву, але суть в тому, що готову страву виходить вище всяких похвал — ситне, ароматне і смачне!
опис приготування:
Цей простий рецепт риби, фаршированої по-єврейськи, мені колись підказала подружка. Я була у неї в гостях, і мене пригощали таким блюдом. Я не особливо люблю рибні страви, але саме в цьому рецепті смак риби повністю розкривається, і відірватися просто-таки неможливо! рекомендую!
- філе риби— 700 грам
- наречена— 150 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Буряк— 1 штука
- морква— 1 штука
- яйця— 1 штука
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка(половину — в фарш, половину — в бульйон)
- сіль— За смаком
2. Тепер з фаршу формуємо тюфтельки і загортаємо їх у рибну шкірку.
3. На дно глибокої сковорідки або казанка викладаємо що залишилася цибулину і буряк (ріжемо кружечками). Можна додати лушпиння цибулі. Наверх викладаємо тюфтельки.
4. Додамо масло, цукор, сіль і заливаємо водою так, щоб вона трохи не досягала до верху тефтелек. тушкуємо на маленькому вогні, поки смак бульйону НЕ буде саме таким, як ви хочете.
5. Смачного!
Подібні рецепти
Фарширована риба, запечена в духовці
Вам цікаво, як приготувати фаршировану рибу? Готувати можна з будь-якого тонкого рибного філе. борсатися — відмінний вибір! Рецепт актуальний як для святкового столу, так і для сімейної вечері. опис приготування: Подавайте «Фаршировану рибу» з лимонними півкільцями. Добре подавати з напівсухим...
Риба фарширована заливна
Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...
Риба фарширована по-одеськи
Риба фарширована по-одеськи — справжній святковий страва для вашого столу: оригінально, шалено пряним і смачно! Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом! опис приготування: Для приготування риби фаршированої по одеськи вам знадобиться взяти тушку коропа або щуки, заздрості від ваших уподобан...
Риба, фарширована сиром
Риба завжди вважалася здоровою і корисною їжею. У ній менше холестерину, ніж в м'ясі, а потрібного білка - більше. кажуть, що якщо хоч раз в тиждень їсти рибні страви, то серце ваше буде здоровим. кількість порцій: 2 Тушка білої риби— 1 штука(вагою не менше 500 г) Плавлений сир— 100 грам вершки...
Ріпа фарширована
Рецепт приготування запеченої ріпи, фаршированої білими грибами. опис приготування: Ріпа - незаслужено забутий домогосподарками овоч. А даремно, адже в ріпі міститься велика кількість вітаміну С і кальцію, ефірні масла і мінеральні речовини. Ріпа в будь-якому вигляді - це ефективний засіб оздо...