Рецепт Рибний суп з креветками
Рибний суп з креветками — один з моїх улюблених відповідей на питання про те, що смачненького можна приготувати з риби. готувати можна, в принципі, з будь-якої риби — але найкраще з тріски.
опис приготування:
буває, купиш цілу рибу і потім ламаєш голову, що з неї приготувати. Особисто мене в таких випадках часто виручає рибний суп з креветками — вельми просте блюдо, допомагає утилізувати практично всі частини риби. виходить ситно, смачно і, спасибі shafranu, запашний.
сподіваюся, мій рецепт з фото вам стане в нагоді. хай щастить!:)
- лихоманка— 800 грам
- морква— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 100 грам
- селера кореневої— 200 грам
- Яєчний білок— 1 штука
- шафран— 1/4 чайних ложки
- Картопля— 300 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- креветки очищені— 200 грам
- кріп— 10 грам
Филе рыбы пока откладываем, а все інше, что осталось от разделывания рыбы, кладемо в каструлю і заливаємо водою — чуть больше двух литров. Добавляем в кастрюлю очищенные овощи и доводим до кипения, після чого зменшуємо вогонь і варимо ще 40 хвилин.
Овощи и все рыбное вытаскиваем из бульона и выбрасываем. Добавляем в бульон наш белок, розмішуємо і доводимо до кипіння. як закипить — проціджуємо бульйон.
Філе риби нарізаємо невеликими шматочками.
В уже процеженный бульон добавляем шафран и небольшими кубиками нарезанный картофель. солимо.
для 5 минут до готовности картофеля добавляем креветки и филе рыбы. Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. Подаем суп горячим, із зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Рибний суп з бурим рисом
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...
Рибний суп з консервів з гречкою
Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...
Рибний суп по-марсельски
Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...
Рибний суп з квасолею
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...
Рибний суп з фенхелем
Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...