Рецепт Самсун
Рецепт приготування самси з бараниною і ріпчастою цибулею. Самса - пиріжок круглої або трикутної форми з начинкою. Самса популярна у народів Середньої Азії.
опис приготування:
Самсу зручніше готувати у фритюрі. Можна блюдо запікати і в духовці. Обов'язково спробуйте приготувати самсу будинку!
- Варена картопля— 1-2 штук(повинен вийти 1 стакан нарізаної вареної картоплі)
- Зелений горошок— 1 Склянка(варений або консервований)
- кмин— 1 Чайна ложка
- Паста з імбиру і зеленого чилі— 2 чайних ложки
- Amchur (порошок манго) — 2 чайних ложки
- Порошок з коріандру і кумина— 1 Чайна ложка
- Ferry Масала— 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- борошно— 2 склянки
- ДХІ— 2 чайних ложки(топлене вершкове масло)
- вода— 1 1/2 склянки
2. Коли кумін в маслі почне стріляти, додайте пасту з зеленого чилі та імбиру. Її ви можете купити або приготувати вдома, збивши чилі з імбиром.
3. Через хвилину додайте відварений нарізану кубиками картоплю, варений горошок, amchur, порошок з протертого кумина і коріандру, гарам масала і сіль.
4. Гарненько перемішайте і прогрійте. Потім інгредієнти нашої самси треба злегка потовкти.
5. Виберіть начинку на тарілку, нехай охолоне. Її треба буде розділити на 12 частин.
6. готуємо тісто. Просійте борошно з сіллю в миску.
8. Додайте ДХІ і перемішайте борошно з топленим маслом пальцями.
9. додавши воду, замісіть м'яке і еластичне тісто.
10. Поділіть готове тісто на 8 рівних частин.
11. Розкачайте кожну частину, сформувавши коло, діаметром 15 см.
12. Кожен "; млинець" розріжте навпіл.
13. З відрізаною половинки сформуйте конусоподібний "; конвертик" і наповніть його начинкою.
14. Затягніть краї "конвертувати";. Можна використовувати для цього трохи води.
15. сформуйте 16 шматок самси.
16. Обсмажуйте самсу в гарячому маслі до коричневого-золотистого кольору.
17. Самса готова! Подавайте з улюбленими соусами! Смачного!
Подібні рецепти
Самсун з baraninoy
Самса або самоса — пиріжок з начинкою довільної форми (круглої, трикутної або квадратної). Вважається самостійною стравою, подається з оцтом або томатним соусом з часником і зеленню. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "; Самсу "; Арабську ";. Це красиві і с...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...