Рецепт Самсун

Рецепт Самсун
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування самси з бараниною і ріпчастою цибулею. Самса - пиріжок круглої або трикутної форми з начинкою. Самса популярна у народів Середньої Азії.

опис приготування:

Самсу зручніше готувати у фритюрі. Можна блюдо запікати і в духовці. Обов'язково спробуйте приготувати самсу будинку!

  • Варена картопля— 1-2 штук(повинен вийти 1 стакан нарізаної вареної картоплі)
  • Зелений горошок— 1 Склянка(варений або консервований)
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • Паста з імбиру і зеленого чилі— 2 чайних ложки
  • Amchur (порошок манго)  — 2 чайних ложки
  • Порошок з коріандру і кумина— 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала— 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • борошно— 2 склянки
  • ДХІ— 2 чайних ложки(топлене вершкове масло)
  • вода— 1 1/2 склянки
Самсун - фото крок 1 1. Спочатку приготуємо начинку. Нагрійте рослинну олію на середньому вогні і додайте насіння кумина.

Самсун - фото крок 2 2. Коли кумін в маслі почне стріляти, додайте пасту з зеленого чилі та імбиру. Її ви можете купити або приготувати вдома, збивши чилі з імбиром.

Самсун - фото крок 3 3. Через хвилину додайте відварений нарізану кубиками картоплю, варений горошок, amchur, порошок з протертого кумина і коріандру, гарам масала і сіль.

Самсун - фото крок 4 4. Гарненько перемішайте і прогрійте. Потім інгредієнти нашої самси треба злегка потовкти.

Самсун - фото крок 5 5. Виберіть начинку на тарілку, нехай охолоне. Її треба буде розділити на 12 частин.

Самсун - фото крок 6 6. готуємо тісто. Просійте борошно з сіллю в миску.

Самсун - фото крок 7 8. Додайте ДХІ і перемішайте борошно з топленим маслом пальцями.

Самсун - фото крок 8 9. додавши воду, замісіть м'яке і еластичне тісто.

Самсун - фото крок 9 10. Поділіть готове тісто на 8 рівних частин.

Самсун - фото крок 10 11. Розкачайте кожну частину, сформувавши коло, діаметром 15 см.

Самсун - фото крок 11 12. Кожен "; млинець" розріжте навпіл.

Самсун - фото крок 12 13. З відрізаною половинки сформуйте конусоподібний "; конвертик" і наповніть його начинкою.

Самсун - фото крок 13 14. Затягніть краї "конвертувати";. Можна використовувати для цього трохи води.

Самсун - фото крок 14 15. сформуйте 16 шматок самси.

Самсун - фото крок 15 16. Обсмажуйте самсу в гарячому маслі до коричневого-золотистого кольору.

Самсун - фото крок 16 17. Самса готова! Подавайте з улюбленими соусами! Смачного!

Подібні рецепти

Самсун «Арабська»

Самсун з baraninoy

Самса або самоса — пиріжок з начинкою довільної форми (круглої, трикутної або квадратної). Вважається самостійною стравою, подається з оцтом або томатним соусом з часником і зеленню. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "; Самсу "; Арабську ";. Це красиві і с...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...