Рецепт Рибний суп Буйабес (попурі)
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція.
опис приготування:
1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні.
2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити вогонь до середнього.
3. залити 3 л води , додати трави і зелень, apelsinovuyu Екстремальні (цедру). Почистити морепродукти і рибу, потім кинути в каструлю. Приправити сіллю і перцем. Варити протягом 20 — 25 хвилин на середньому вогні.
4. Видалити з каструлі трави і апельсинову кірку. спробувати бульйон, при необхідності додати трохи солі і перцю.
5. Помістити в киплячий бульйон Джон Дорі і морського чорта. Додати шафран. При необхідності долити води для того, щоб всі інгредієнти були покриті рідиною.
6. Продовжувати варити ще 10 хвилин. Потім додати червоного Гернарда і рибу скорпіона. Продовжувати варити ще близько 6 хвилин.
сервіровка: Викласти всю велику рибу на блюдо. Підготувати скибочки хліба, які ми будемо вмочати в Буйабес. Суп подається з часниково-оливковою майонезом (іржа).
- барабулька— 1,8 кілограма
- морской угорь— 1 штука(нарізати на 4 частини)
- маленькие крабы— 10 штук
- красная рыба скорпион— 1,3 кілограма
- морской черт— 1,3 кілограма
- красный Гернард— 1,3 кілограма
- Джон Дорі— 1,3 кілограма
- помідори— 1 кілограм(нарізати на 4 частини)
- цибулина— 4 штуки(нарізати дрібно)
- часник— 2 зубчики(розчавити)
- томатный концентрат— 2 Ст. ложки
- оливкова олія— — За смаком
- гілочки кропу— 2 штуки
- лавровий лист— 1 штука
- петрушка— 1 штука
- корка апельсина— 1 штука
- сіль і перець— — За смаком
- шафран— 2 чайних ложки
2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити вогонь до середнього.
3. залити 3 л води , додати трави і зелень, apelsinovuyu Екстремальні (цедру). Почистити морепродукти і рибу, потім кинути в каструлю. Приправити сіллю і перцем. Варити протягом 20 — 25 хвилин на середньому вогні.
4. Видалити з каструлі трави і апельсинову кірку. спробувати бульйон, при необхідності додати трохи солі і перцю.
5. Помістити в киплячий бульйон Джон Дорі і морського чорта. Додати шафран. При необхідності долити води для того, щоб всі інгредієнти були покриті рідиною.
6. Продовжувати варити ще 10 хвилин. Потім додати червоного Гернарда і рибу скорпіона. Продовжувати варити ще близько 6 хвилин.
сервіровка: Викласти всю велику рибу на блюдо. Підготувати скибочки хліба, які ми будемо вмочати в Буйабес. Суп подається з часниково-оливковою майонезом (іржа).
Подібні рецепти
Пряна шакшука
Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...
Рибний суп по-марсельски
Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...
Рибний суп з квасолею
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...
Рибний суп з фенхелем
Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...
Рибний суп з галушками
Рибний суп з галушками — це дуже смачний і простий рибний суп, який прекрасно наситить і принесе гастрономічне задоволення для любителів рибних страв. Готується неймовірно просто. приступимо? опис приготування: Готується рибний суп з галушками дуже просто. По перше, ми варимо рибний бульйон. С...